Πάτρα: Συνελήφθη μητέρα βρέφους με σημάδια κακοποίησης
Στη σύλληψη της μητέρας ενός βρέφους επτά μηνών, το οποίο νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών με τραύματα που παραπέμπουν σε κακοποίηση, προχώρησαν οι Αρχές.
Κάταγμα και μώλωπες στο βρέφος
Το βρέφος φέρει κάταγμα στον μηρό και μώλωπες στο κεφάλι, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα Πατρών, η νεαρή μητέρα συνελήφθη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.
Οι γιατροί ενημέρωσαν την Ασφάλεια Πατρών
Το παιδί, ηλικίας επτά μηνών και Ρομά καταγωγής, μεταφέρθηκε το Σάββατο 20 Ιουνίου στο Καραμανδάνειο. Κατά την εισαγωγή του, οι γιατροί διαπίστωσαν σοβαρά τραύματα και, ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και πιθανής κακοποίησης ανηλίκου, ενημέρωσαν την Ασφάλεια Πατρών.
Η εκδοχή της μητέρας και οι εκτιμήσεις των γιατρών
Από την πρώτη στιγμή, η μητέρα υποστήριξε ότι επρόκειτο για ατύχημα, ισχυριζόμενη πως το βρέφος έπεσε από την κούνια του. Την ίδια εκδοχή φέρεται να παρουσίασε στις Αρχές και συγγενικό της πρόσωπο που εξετάστηκε. Ωστόσο, οι θεράποντες ιατροί απέκλεισαν το ενδεχόμενο τα τραύματα να προκλήθηκαν από πτώση, επισημαίνοντας στις Αρχές την πιθανότητα κακοποίησης
- 20 λεπτά πριν Προφυλακίστηκε ο πρώην αντιδήμαρχος για τον θάνατο του Αλέκου Δασκαλάκη
- 24 λεπτά πριν Ξεκινούν οι έλεγχοι για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Πάνω από 765.000 δηλώσεις στην πλατφόρμα
- 26 λεπτά πριν ΑΣΕΠ 2ΓΒ/2026: 20.828 αιτήσεις για 4.747 μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο
















