Χάιφα: Συναγερμός για νέα πυραυλική επίθεση από τον Λίβανο

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης (7/11) στη Χάιφα του Ισραήλ για νέα πυραυλική επίθεση από το Λίβανο.
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πριν από περίπου μια ώρα, πως 40 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο, με τις σειρήνες να ηχούν στην Άνω και Δυτική Γαλιλαία και στην περιοχή του κόλπου της Χάιφα.
Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε πως μερικές ρουκέτες καταρρίφθηκαν, ενώ άλλες έπληξαν το εσωτερικό του Ισραήλ.
Εκτός από τη Χάιφα, σε κίνδυνο βρίσκονται και οι γύρω από αυτή περιοχές, αλλά και πόλεις πολύ κοντά στα σύνορα με το Λίβανο όπως η Μέτουλα και η Κιριάτ Σμόνα.
- 26 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 56 λεπτά πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 2 ώρες πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου


















