Λουάνα Αλόνσο: «Το έγκλημά της ήταν ότι δεν υποδύθηκε τον τρανς στον Μυστικό Δείπνο»

Λουάνα Αλόνσο: «Το έγκλημά της ήταν ότι δεν υποδύθηκε τον τρανς στον Μυστικό Δείπνο»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το workenter.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στην Gooogle

Η απομάκρυνση της Παραγουανής κολυμβήτριας, Λουάνα Αλόνσο, από το Ολυμπιακό Χωριό, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς, συγκαταλέγεται στον σωρό των ζητημάτων που έχουν επισκιάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες φέτος.

Ο σεναριογράφος, Δημήτρης Αποστόλου, σχολίασε το παραπάνω με μια ανάρτηση – ξέσπασμα για την «ανεκδιήγητη» όπως τη χαρακτήρισε, τελετή έναρξης με τον πολυσυζητημένο «Μυστικό Δείπνο» από τρανς άτομα.

Το έγκλημα της Αλόνσο ήταν που δεν είχε μούσια και δεν φορούσε τακούνια για να υποδυθεί στον τρανς Απόστολο, τόνισε, μεταξύ άλλων στο post που έκανε, λίγο αφού κυκλοφόρησε η είδηση ότι η κολυμβήτρια έφυγε από το σπίτι που έμενε με τους αθλητές και συμπατριώτες της.

apostolou

Τι έγραψε αναλυτικά ο Δημήτρης Αποστόλου

«Η Αλόνσο η Παραγουανή κολυμβήτρια αποβλήθηκε από τους ολυμπιακούς λόγω απρεπούς συμπεριφοράς… Το έγκλημα της η δεξιά φωτό που δημοσίευσε με μαγιό στο κολυμβητήριο των αγώνων. Βασικά το έγκλημα της ήταν που δεν είχε μούσια φορούσε τακούνια ταπερατα βυ…ά και υποδυόταν τον τρανς Απόστολο στο μυστικό δείπνο της ανεκδιήγητης τελετής έναρξης. Συμπερίληψη αλά καρτ και το σιχαμένο μήνυμα έφτασε παντού.. Και δεν είναι όλοι ακροδεξιοί οι κατακριτές της καρναβαλικής έναρξης προχω φίλοι υπερασπιστές των θόλων μηνυμάτων των Γάλλων…ίσως να ναι καλόγουστοι υποψιασμένοι και ανήσυχοι για ότι έρχεται με βήμα ταχύ σε στυλ ναζιστικής χήνας».

Το παρασκήνιο πίσω από την απομάκρυνση της Λουάνα Αλόνσο

Η 20χρονη κολυμβήτρια έφυγε από το σπίτι της αποστολής της πατρίδας της για «ανάρμοστη συμπεριφορά».

Αν και οι υπεύθυνοι της αποστολής της Παραγουάης δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για την απόφασή τους αυτή, αρκούμενοι στο ότι η παρουσία της 20χρονης Αλόνσο έχει αρνητική επίδραση πάνω στους συμπατριώτες της, αυτό που φαίνεται ότι την «έκαψε» ήταν οι αναρτήσεις της στα social media μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, καθώς στην πρώτη ημέρα των αγώνων είχε έρθει 6η στα 100μ. πεταλούδα και δεν είχε καταφέρει να προκριθεί στα ημιτελικά.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένα από τα πράγματα που ενόχλησαν ήταν ότι η Αλόνσο επέλεξε να φοράει δικά της ρούχα, αντί αυτών της αποστολής της Παραγουάης.

Η ίδια είχε αναρτήσει, επίσης, φωτογραφίες στα social media από τη βόλτα της στο Παρίσι και τις επισκέψεις της σε μπουτίκ ρούχων και εστιατόρια. Η Αλόνσο επισκέφθηκε, επίσης, την EuroDisney βγάζοντας και τις σχετικές φωτογραφίες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η Αλόνσο στο Παρίσι έμεινε στο Hotel Pastel κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου, ενώ επισκέφθηκε το κατάστημα του Yves Saint Laurent στη Champs Elysee, αλλά και τα κεντρικά της Louis Vuitton.

Δείτε τις φωτογραφίες

alonso
alonso1
alonso2

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, η Αλόνσο επιχείρησε να απαντήσει με ανάρτησή της στο Instagram τα ξημερώματα σήμερα, στην οποία έγραψε:

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν με έδιωξαν ποτέ, ούτε με απέβαλαν από οπουδήποτε, παρακαλώ σταματείστε να διαδίδετε ψευδείς πληροφορίες. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά δεν θα αφήσω να με επηρεάσουν τα ψέματα».

alonso3

Πριν μία εβδομάδα, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την κολύμβηση με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είναι επίσημο τώρα! Παίρνω σύνταξη από το κολύμπι, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη στήριξη! Συγγνώμη Παραγουάη!» έγραψε μεταξύ άλλων, στο Instagram.

Daily Review
Background decoration Background decoration
Διορισμός Τώρα!
01

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα (μηνιαία ή ετήσια) για να μαθαίνεις όλες τις θέσεις ανάλογα με τα προσόντα σου.

02

Μάθε πρώτος τις προκηρύξεις

Μάθε πρώτος ποιες προκηρύξεις θα εκδώσουν ΑΣΕΠ και φορείς. Έλα ένα βήμα πιο κοντά στον διορισμό.

03

Επιλέγεις τη θέση που σε ενδιαφέρει

Αξιοποιείς πλήρως τη μοριοδότηση ΑΣΕΠ με προκηρύξεις που ταιριάζουν στην ειδικότητα και την περιοχή σου.

04

Κάνεις την αίτηση σωστά και έγκυρα

Μεγιστοποιείς το χρόνο δημιουργίας σωστής αίτησης για προκηρύξεις μονίμων «Κ» και ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ).

Αγγελίες

Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Μαρκόπουλο )

Η Αθηναϊκή Στρωματοποιία ΑΕΒΕ αναζητά έμπειρο Εργάτη Αποθήκης για να ενταχθεί στην δυναμική τους ομάδα στις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Μαρκόπουλο Λήξη: 28-06-2026
Οικιακές Εργασίες – Καθαριότητα

Προσωπικό Καθαριότητας – Αττική (Χαϊδάρι)

Η Εταιρεία καθαρισμού Alpha Clean Services με έδρα το Χαϊδάρι αναζητά έμπειρη καθαρίστρια για στελέχωση συνεργείου καθαρισμού πολυκατοικιών.

Χαϊδάρι Λήξη: 26-06-2026
Υγεία – Ομορφιά

Φαρμακοποιοί – Αττική (Κηφισιά)

Τα Φαρμακεία Παντελής Μαλιωτάκης - Pamepharmacy στα βόρεια προάστια της Αττικής αναζητούν συνεργάτες με επαγγελματισμό, ομαδικό πνεύμα και θετική διάθεση για την θέση του Φαρμακοποιού.

Κηφισιά Λήξη: 26-06-2026
Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Αθήνα)

Η εταιρεία Βενέτης Α.Β.Ε.Ε.Τ., κορυφαία αλυσίδα στον κλάδο της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής, των έτοιμων γευμάτων και του καφέ αναζητά Αποθηκάριο – Πικαδόρο (Picker) Μαναβικής με έδρα τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Λυκόβρυση.

Αθήνα Λήξη: 26-06-2026
Εστίαση – Εξυπηρέτηση

Ζαχαροπλάστες – Αττική (Αθήνα)

Το βραβευμένο με Michelin Plate εστιατόριο «VEZENÉ» επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα του Pastry Chef.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Αθήνα)

Η Εταιρεία ανακύκλωσης ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε., επιθυμεί να στελεχώσει την ομάδα της στο έργο της μεταφοράς και αναζητά υποψήφιους Οδηγούς με δίπλωμα Ε΄ κατηγορίας.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Πειραιάς)

Η εταιρεία Kordoni.gr με έδρα τον Πειραιά, με πολυετή δραστηριότητα στην εισαγωγή και διανομή ναυτιλιακών προϊόντων αναζητά οδηγό για διανομές εντός Αττικής.

Πειραιάς Λήξη: 16-06-2026
Πωλητές

Πωλητές – Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη)

Η εταιρία Συμβούλων Upgrade για λογαριασμό πελάτη της, που δραστηριοποιείται στον χώρο της επαγγελματικής αισθητικής και της διανομής premium beauty brands, αναζητά Πωλήτρια.

Θεσσαλονίκη Λήξη: 12-06-2026

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 210521

Αποστολή δελτίων τύπου: [email protected]

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr