Άγιοι Ανάργυροι: «Οι αστυνομικοί δέχονται απειλές»

Άγιοι Ανάργυροι: «Οι αστυνομικοί δέχονται απειλές»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Δεν μπορεί ένα μεμονωμένο γεγονός να χαρακτηρίζει το έργο της αστυνομίας», σχολίασε η Κωνσταντίνα Δημογλίδου τα όσα έγιναν στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων πριν τη δολοφονία της 28χρονης.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, μίλησε στο MEGA και αποκάλυψε ότι οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση δέχονται απειλές.

«Ποιος θα φέρει πίσω την Κυριακή;» – Ξεκινά η δίκη για τη φρικτή γυναικοκτονία έξω από το Α\.Τ\. Αγίων Αναργύρων

«Αποδεχτήκαμε από την πρώτη στιγμή ότι προφανώς εδώ δεν έγιναν σωστά ενέργειες αλλιώς δε θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα και αυτή η κοπέλα σήμερα ίσως να ήταν ζωντανή. Όμως, δεν μπορεί το λάθος 2, 3, 10, δεν ξέρω τι θα δείξει η έρευνα που είναι σε εξέλιξη, κάποιων αστυνομικών, να χαρακτηρίζεται μια ολόκληρη υπηρεσία. Πίσω έχουν μείνει κάποιοι αστυνομικοί και καλούνται να εργαστούν και καθημερινά δέχονται την κριτική. Δεν μπορεί ένα μεμονωμένο γεγονός να χαρακτηρίζει το έργο της Αστυνομίας» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Όταν ένα θύμα ενδοοικογενειακής βίας φτάνει σε ένα αστυνομικό τμήμα, μπορεί όντως να μη θέλει να καταγγείλει, να ντρέπεται, να φοβάται. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μια γυναίκα δεν θέλει να πει την αλήθεια ή αποκρύπτει κάποια περιστατικά. Όμως υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούν ώστε να κατανοήσουμε τον κίνδυνο για έναν άνθρωπο. Εδώ δεν έγινε εκτίμηση του κινδύνου.

Όλες αυτές τις ημέρες βλέπουμε ότι βάλλεται η ΕΛ.ΑΣ, κακώς, από ένα μεμονωμένο περιστατικό. Αυτοί που έχουν κάνει παραλήψεις και λάθη πρέπει να τιμωρηθούν, είναι πολύ σοβαρό αυτό που συνέβη στο ΑΤ, όμως μην φτάσουμε στο άλλο άκρο. Έμαθα ότι οι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στο περιστατικό δέχονται ανώνυμες απειλές, τους παρακολουθεί ψυχολόγος της αστυνομίας».

Θρήνος στην κηδεία της 28χρονης Κυριακής

Οι εμπλεκόμενοι στο συμβάν αστυνομικοί έχουν μετατεθεί σε άλλες υπηρεσίες του Σώματος, μέχρι να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ.

«Έχουν τοποθετηθεί σε άλλες υπηρεσίες, δεν έχει καμία σχέση το αντικείμενό τους με αυτό που έκαναν πριν. Μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα δεν μπορούμε να τους απομακρύνουμε από το Σώμα. Η δική μας έρευνα θα τελειώσει άμεσα, για την εισαγγελική δεν γνωρίζω», κατέληξε η κα. Δημογλίδου.

Διαβάστε επίσης:

Kωνσταντίνα Καρκαλή

Kωνσταντίνα Καρκαλή

Η Κωνσταντίνα Καρκαλή είναι τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και δραστηριοποιείται ενεργά στη δημοσιογραφία από το 2010. Έχει διατελέσει επικεφαλής δημοσιογραφικών τμημάτων σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και εφημερίδες. Στο workenter συμμετέχει στην κάλυψη του οικονομικού/ασφαλιστικού ρεπορτάζ.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr

Domain Name:workenter.gr
Νόμιμος εκπρόσωπος:Παναγής Γκιόλμας
Ιδιοκτησία:GATEWORK Α.Ε.
ΑΦΜ:800904236
ΓΕΜΗ:144568701000
Αρμόδια ΔΟΥ:ΦΑΕ Αθήνας
Διαχειριστής Ιστοσελίδας:Παναγής Γκιόλμας
Διευθυντής Ιστοσελίδας:Παναγής Γκιόλμας
Διευθυντής Σύνταξης:Πέτρος Παπαβασιλείου
Διεύθυνση:Ζωοδόχου Πηγής 1Α &
Ακαδημίας 70, Τ.Κ. 10678,
Αθήνα
Tηλεφωνικό κέντρο:2119555050
Email: ypiresies@workenter.gr
Πρακτορείο Φωτογραφιών:Eurokinissi
Cookies