Κώστας Αχ. Καραμανλής για Τέμπη: «Η προσωπική μου οδύνη και η συναίσθηση της πολιτικής ευθύνης, με οδήγησαν τότε στην άμεση παραίτηση»
«Ένα χρόνο μετά, η σκέψη όλων μας δεν μπορεί να φύγει από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη» αναφέρει ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Αχ. Καραμανλής, σε δήλωσή του για τη συμπλήρωση ενός έτους από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη εξέδωσε ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής.
«Η προσωπική μου οδύνη και η συναίσθηση της πολιτικής ευθύνης, με οδήγησαν εκείνη την ημέρα στην άμεση παραίτηση» σημειώνει ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.
«Η σκέψη μου δεν θα φύγει ποτέ από τους 57 συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους, τους τραυματίες και τους επιβάτες που βίωσαν την τραγωδία, και βέβαια τους συγγενείς των θυμάτων. Κανένας δεν μπορεί να νιώσει τον πόνο που βιώνουν, έχουν και θα έχουν πάντα τον σεβασμό μας» καταλήγει.
Διαβάστε επίσης:
- Ένας χρόνος από την τραγωδία στα Τέμπη – Το χρονικό οι ευθύνες και το μυστήριο με τα νοθευμένα καύσιμα (ΕΙΚΟΝΕΣ)
- «Παραλύει» η χώρα – Ποιοι απεργούν (ΠΙΝΑΚΑΣ)
- Μόλις τώρα Ρεύμα: Στα 211,76 ευρώ η χονδρική τιμή – Τι έρχεται στους λογαριασμούς
- 8 λεπτά πριν Σπανάκης: «Ενίσχυση σε προσωπικό για τους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς»
- 26 λεπτά πριν Νίκαια: Συνελήφθη 42χρονος με 80 κιλά καλώδια χαλκού – Τι κατέσχεσε η ΕΛ.ΑΣ.









