Υπ. Εσωτερικών: Δύο γραπτοί διαγωνισμοί μέσω ΑΣΕΠ - Μόνιμοι

Ποιους αφορά

Στη διενέργεια δύο γραπτών διαγωνισμών προασανατολίζεται το υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να προσδώσει περισσότερη αξιοπιστία στην επιλογή νέων μόνιμων υπαλλήλων.

Σημειώστε:

(1) Ο πρώτος διαγωνισμός αφορά στον μεγάλο γραπτό του Δημοσίου. Στελέχη του ΥΠ.ΕΣ. συνεχίζουν τις επεξεργασίες προκειμένου να στείλουν στο ΑΣΕΠ επίσημο αίτημα για τη διενέργειά του. Το αρμόδιο υπουργείο πέρα από την κατανομή των θέσεων και τα απαιτούμενα προσόντα θα αποστείλει και την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για την πληρωμή του νέου προσωπικού.

(2) Ο δεύτερος διαγωνισμός στην 1.200 πρόσληψη μονίμων στη Δημοτική Αστυνομία. Ήδη το αρμόδιο υπουργείο επεξεργάζεται τις αναγκαίες νομοθετικές ρυθμίσεις προκειμένου να προσωρήσει η διαδικασία έκδοσης του νέου διαγωνισμού. Η επιλογή των 1.200 θα γίνει με γραπτές εξετάσεις.

Στο ερώτημα του workenter.gr εάν ο γραπτός των δημοτικών αστυνόμων θα συμπεριληφθεί στο μεγάλο γραπτό διαγωνισμό του Δημοσίου στελέχη του ΥΠ.ΕΣ., που είναι επιφορτισμένα με τις προσλήψεις, υπήρξαν κατηγορηματικά: "Οι διαγωνισμοί θα είναι ξεχωριστοί".

Για ότι νεώτερο θα ενημερώσουμε.

Διαβάστε επίσης:

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram