ΑΣΕΠ: Έρχονται άλλοι 337 μόνιμοι (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Νέο μπαράζ προσλήψεων με τέσσερις προκηρύξεις - Όλα τα νεώτερα δεδομένα
Στην ευθεία η έκδοση νέων προκηρύξεων από το ΑΣΕΠ

Το ΑΣΕΠ συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς το μπαράζ μόνιμων προσλήψεων.

Είναι έτοιμο να εκδώσει προκηρύξεις 337 μονίμων υπαλλήλων.

Έγκυρες σημερινές πληροφορίες του workenter.gr αναφέρουν ότι οι τρεις προκηρύξεις (3Κ/2022, 4Κ/2022, 5Κ/2022), η έκδοση των οποίων ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, είναι μόνο η αρχή.

Με το νέο μπαράζ προσλήψεων ενισχύονται υπουργεία και φορείς, οι μόνιμες θέσεις των οποίων προσελκύουν παραδοσιακά χιλιάδες υποψηφίους.

Ενισχύονται:

  • Ταμεία
  • Επιμελητήρια
  • Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
  • Υπουργείο Περιβάλλοντος

Κοινό χαρακτηριστικό των νέων προκηρύξεων είναι η ζήτηση προσωπικού τριών βαθμίδων εκπαίδευσης: πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι ειδικότητες των διοικητικών και μηχανικών έχουν τη "μερίδα του λέοντος" από τις νέες προσλήψεις.

Η λίστα των τεσσάρων προκηρύξεων που εμπεριέχουν συνολικά 337 νέες θέσεις έχει ως εξής:

  • 66 μόνιμοι σε υπ. Περιβάλλοντος, Πράσινο Ταμείο, Κτηριακές Υποδομές Α.Ε και Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο. Ζητείται προσωπικό ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ (Δείτε περισσότερα  ΕΔΩ)
  • 71 μόνιμες θέσεις σε διάφορα Ταμεία, όπως Ταμείο Παρακαταθηκών, Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων, ΝΑΤ, ΟΠΕΚΑ, ΟΑΕΔ, Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Θα προσληφθεί προσωπικό Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Δείτε περισσότερα  ΕΔΩ)
  • 128 μόνιμοι στο υπ. Εθνικής Άμυνας. Θα ζητηθεί μόνιμο προσωπικό των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δείτε περισσότερα ΕΔΩ)
  • 72 μόνιμοι σε διάφορα επιμελητήρια, όπως Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Βιοτεχνικό Θεσσαλονίκης, Επιμελητήριο Σερρών, Επιμελητήριο Ιωαννίνων, Επιμελητήριο Ημαθίας. Θα επιλεγεί προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δείτε περισσότερα  ΕΔΩ)

Σημαντικό: Η σειρά έκδοσης των προκηρύξεων, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του ΑΣΕΠ, είναι αυτό που φαίνεται στον παραπάνω πίνακα.

Οι συγκεκριμένες προκηρύξεις βρίσκονται σε τελικό στάδιο επεξεργασίας από το ΑΣΕΠ.

Θα είναι προκηρύξεις "Κ" και οι νέοι υπάλληλοι θα επιλεγούν σύμφωνα με τα κριτήρια που ορίζει ο νόμος για τις προσλήψεις: Βαθμός τίτλου σπουδών, δεύτερος τίτλος σπουδών, εμπειρία, μεταπτυχιακά (αν υπάρχουν), γνώση ξένων γλωσσών και ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, καμία από τις παραπάνω προκηρύξεις δεν θα έχει ειδική εμπειρία. Αυτό σημαίνει, ότι μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18 - 65 ετών, ξεκινώντας από την ίδια αφετηρία.

Σημαντικό: Κάντε εγγραφή στον «Διορισμό ΤΩΡΑ», για να έχετε όλες τις προκηρύξεις που αφορούν την ειδικότητα και την περιοχή σας. Επιπλέον: αποκλειστικές προκηρύξεις, πληροφορίες και tips για τις προσλήψεις στο Δημόσιο. Εγγραφή ΕΔΩ 

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram