Ξάνθη: Δύο νεκροί σε τροχαίο στην περιφερειακή οδό Νέας Κεσσάνης – Αβάτου
Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες ήταν ο απολογισμός ενός θανατηφόρου τροχαίου που συνέβη στην Ξάνθη και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Οδό Νέας Κεσσάνης – Αβάτου.
Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 28/7 (γύρω στις 18:45), όταν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα και συγκεκριμένα ένας 53χρονος, μία 48χρονη και τρία ανήλικα κορίτσια ηλικίας 15 ετών, συγκρούστηκε με ένα άλλο Ι.Χ. πλαγιομετωπικά. Οδηγός αυτού του οχήματος ήταν ένας 57χρονος άνδρας.
Ο 53χρονος άνδρας καθώς και το ένα εκ των 15χρονων κοριτσιών, έχασαν τη ζωή τους, ενώ οι υπόλοιποι επιβαίνοντες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης. Η 48χρονη γυναίκα, νοσηλεύεται διασωληνωμένη.
Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.
- 8 λεπτά πριν Πυροσβεστική 2026: Βγήκαν οι πίνακες για 15 θέσεις Νομικών – Οι κρίσιμες ημερομηνίες
- 9 λεπτά πριν Ξεκίνησε η δίκη για την τραγωδία στη Χαλκιδική με νεκρό 33χρονο και 46χρονη αστυνομικό
- 12 λεπτά πριν Εφετείο Αθηνών: Νέα αίθουσα για μεγάλες δίκες – Τα έργα που αλλάζουν το δικαστήριο











