Στο... βατήρα εκκίνησης για 403 μόνιμες προσλήψεις

Προετοιμάστε εγκαίρως το φάκελό σας - Κάντε δωρεάν Μητρώο με το workenter.gr
Δωρεάν Μητρώο από το workenter.gr - Το απόλυτο βοήθημα για τους υποψηφίους

Ζήτημα ημερών -ακόμα και ωρών- είναι η γνωστοποίηση των προθεσμιών που αφορούν στις μόνιμες προσλήψεις σε υπουργείο Παιδείας, στην ΕΛΣΤΑΤ και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Σε πρώτη φάση θα γίνουν γνωστές οι προθεσμίες της προκήρυξης 3Κ/2022 (283 μόνιμοι). Το ΑΣΕΠ με ανακοίνωσή του θα αναφέρει πότε ακριβώς θα ανοίξει το σύστημα για να υποβάλλουν οι υποψήφιοι ηλεκτρονική αίτηση.

Η ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθηθεί και για την προκήρυξη 4Κ/2022 (120 μόνιμοι).

Οι υποψήφιοι για την σωστή υποβολή αίτησης οφείλουν να γνωρίζουν:

  1. Η δημιουργία Μητρώου είναι το πρώτο βήμα της υποψηφιότητας
  2. Θα υποβληθούν μόνο οι αιτήσεις στον ηλεκτρονικό κόμβο του ΑΣΕΠ
  3. Τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τις ιδιότητες που επικαλείται ο υποψήφιος στην αίτησή του θα υποβληθούν σε χρόνο διαφορετικό, που θα υποδεχθεί με νεώτερη ανακοίνωση του ΑΣΕΠ

Κάντε τώρα Μητρώο

Ξεκινήστε τώρα κάνοντας το πρώτο βήμα: δημιουργία Μητρώου. Για την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης χρειάζεται να ανοίξει η πλατφόρμα ΑΣΕΠ, αλλά για το Μητρώο μπορεί να δημιουργηθεί ή να επικαιροποιηθεί ανά πάσα στιγμή.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνει το πρώτο βήμα, το οποίο απαιτεί λεπτομέρεια στην επεξεργασία των στοιχείων του υποψηφίου: τίτλοι σπουδών, ενδεχόμενα μεταπτυχιακά, ξένες γλώσσες, εμπειρία κλπ.

Τώρα είναι η ώρα να δημιουργηθεί πριν "βαρύνει" το ηλεκτρονικό σύστημα του ΑΣΕΠ από το φόρτο χιλιάδων αιτήσεων.

Στην κατεύθυνση αυτή η προσφορά του workenter.gr για δημιουργία δωρεάν Μητρώου, με μία ετήσια συνδρομή στο "Διορισμό ΤΩΡΑ" (30 ευρώ), είναι το απόλυτο βοήθημα.

Για να κερδίσετε το δωρεάν Μητρώο κάντε τα εξής βήματα:

1) Μπαίνετε στην κεντρική σελίδα του workenter.gr

2) Κλικάρετε το "Διορισμός ΤΩΡΑ" που βρίσκεται σε δύο σημεία: στην κορυφή του portal και κάτω από τα "Σημαντικά"

3) Πατάτε την ένδειξη "Εγγραφή"

4) Επιλέγετε "Ετήσια" συνδρομή, βλέπετε το κόστος 30 € και κλικάρετε το κουμπί "Ξεκινήστε Σήμερα"

5) Συμπληρώνετε, Όνομα. Επίθετο, Αριθμό τηλεφώνου, Διεύθυνση e-mail, και στη συνέχεια πατάτε το κουμπί "Πληρωμή & Εγγραφή"

Σημαντικό: Μετά την ετήσια συνδρομή στέλνετε e-mail στη διεύθυνση [email protected] με θέμα "ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΤΡΩΟ" και μέσα στο κείμενο ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο.

Διαβάστε επίσης:

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram