Στο αυτόφωρο ο 29χρονος οδηγός για το τροχαίο στην Περιφερειακή Θεσσαλονίκης
Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία ο 29χρονος οδηγός, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ύψος των έργων του Flyover.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο οδηγός προσέκρουσε με τη δαγκάνα του γερανοφόρου οχήματος που οδηγούσε σε σιδερένια δοκάρια προστασίας του δαπέδου της υπό κατασκευής γέφυρας Πανοράματος.
Ποινική δίωξη για δύο αδικήματα
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών και εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος.
Κατά τη δικογραφία, μετά το συμβάν απομακρύνθηκε από το σημείο και εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην περιοχή της Πυλαίας.
Ζημιές σε δύο αυτοκίνητα και κυκλοφοριακό χάος
Από την πρόσκρουση, τα σιδερένια δοκάρια έπεσαν στο οδόστρωμα, προκαλώντας ζημιές σε δύο διερχόμενα αυτοκίνητα.
Το τροχαίο προκάλεσε σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα, καθώς η Τροχαία έκλεισε και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο σημείο, μέχρι να απομακρυνθούν τα υλικά και τα οχήματα από τον δρόμο.
Τι υποστηρίζει ο οδηγός
Προανακριτικά, ο 29χρονος, ο οποίος εργάζεται ως οδηγός σε εταιρεία, αρνήθηκε ότι εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι σταμάτησε στο σημείο όπου εντοπίστηκε, προκειμένου να ενημερώσει τηλεφωνικά για το περιστατικό.
- 2 λεπτά πριν Σχολικές καθαρίστριες: 22 νέες θέσεις στον Δήμο Μυκόνου
- 27 λεπτά πριν Οδική ασφάλεια: 213 νεκροί σε έξι μήνες – 388 νέες κάμερες, περισσότερα αλκοτέστ και ψηφιακοί έλεγχοι
- 1 ώρα πριν ΑΑΔΕ: Νέο πλαίσιο για την πώληση κατασχεμένων ακινήτων – Δεν απαιτείται πλήρης εξόφληση της οφειλής









