Στα ύψη η τιμές των καυσίμων – Πάνω από 2 ευρώ
Αύξηση 5,1% σημείωσε η βενζίνη, με την τιμή της στα νησιά να ξεπερνά τα 2 ευρώ. Με τις τιμές στα βασικά προϊόντα να έχουν πάρει «φωτιά», πονοκέφαλο προκαλούν στους οδηγούς και οι τιμές στην αντλία.
Η μέση πανελλαδική τιμή της αμόλυβδης βρίσκεται στο 1,908 ευρώ το λίτρο ενώ στις 18 Ιανουαρίου ήταν 1,814 ευρώ το λίτρο. Αυξήθηκε δηλαδή κατά 5,1%. Η μέση πανελλαδική τιμή της ντίζελ στις 13 Μαρτίου ήταν 1,701 ευρώ το λίτρο ενώ στις 18/1 ήταν 1,644 ευρώ το λίτρο. Αύξηση 3,7% δηλαδή.
Την πρωτιά στην αύξηση φαίνεται πως την έχουν τα νησιά, με την αμόλυβδη σε νησιά των Κυκλάδων να εντοπίζεται ακόμη και στα 2,137 ευρώ. Στα Δωδεκάνησα ήταν 2,070, στη Λευκάδα, 1,988 ευρώ, στην Ευρυτανία ήταν 1,987 ενώ στη Ρεθύμνη στα 1,976 ευρώ.
Διαβάστε επίσης: Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Άλλαξε το όνομά της λόγω… Μίχου
- 1 λεπτό πριν Οργανωμένη φοροδιαφυγή: Τι αλλάζει σε ελέγχους, πρόστιμα και ποινικές διώξεις
- 2 λεπτά πριν Αγαπηδάκη: Το «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» ήρθε για να μείνει – Κάθε χρόνο sms για δωρεάν εξετάσεις
- 11 λεπτά πριν ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2026: Λήγει στις 29 Ιουνίου η προθεσμία ενστάσεων για 2.628 μόνιμες προσλήψεις


















