Σεισμός - Κρήτη: Προειδοποίηση για μικρό τσουνάμι μετά τα 6,3 ρίχτερ

Προειδοποίηση για τσουνάμι εξέδωσε λίγο νωρίτερα και το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο

Για μικρό τσουνάμι στην Κρήτη που βρίσκεται σε εξέλιξη μετά τον ισχυρό σεισμό 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ προειδοποίησε με ανάρτησή του ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος.

Σε ανάρτησή του στο Facebook o Γεράσιμος Παπαδόπουλος καλεί τους πολίτες να μην πλησιάζουν τις ακτές καθώς είναι σε εξέλιξη μικρό τσουνάμι. 

Όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις ισχυρών δονήσεων και στο πλαίσιο της πρόληψης, υπάρχει προειδοποίηση για τσουνάμι.

 τσουνάμι
 
Προειδοποίηση για τσουνάμι εξέδωσε λίγο νωρίτερα και το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα πραγματοποιήθηκε έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τους 13 Περιφερειάρχες της χώρας υπό τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστο Στυλιανίδη και τον Υφυπουργό κ. Ευάγγελο Τουρνά, παρουσία του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Λευτέρη Οικονόμου, του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλειου Παπαγεωργίου και του Γενικού Διευθυντή Συντονισμού της ΓΓΠΠ, κ. Φοίβου Θεοδώρου, ενόψει της σφοδρής κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει τη χώρα μας κατά τις επόμενες ημέρες.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram