Ρόδος: Άνδρας εγκλωβίστηκε σε κάδο σκουπιδιών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Ένας άνδρας που παγιδεύτηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων στη Ρόδο την Πέμπτη (13/11) μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα, σε περιοχή της πόλης της Ρόδου, όπως αναφέρει η rodiaki.gr. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ο άνδρας βρέθηκε μέσα στον κάδο και δεν μπορούσε να βγει μόνος του.
Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου και πλήρωμα του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Ρόδου για προληπτικούς ελέγχους.
- 52 λεπτά πριν Ο φόβος των αναζωπυρώσεων: Μάχη με τις φλόγες για να σωθούν σπίτα – Στάχτη η Αιγιαλεία
- 2 ώρες πριν Ήμουν κι εγώ εκεί
- 2 ώρες πριν ΑΣΕΠ: Αιτήσεις έως τη Δευτέρα (10/8) για 1.746 νέες προσλήψεις
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!









