Πρόστιμα 120.340 ευρώ σε δύο αλυσίδες σούπερ μάρκετ

Πρόστιμα 120.340 ευρώ σε δύο αλυσίδες σούπερ μάρκετ
Τα δύο σούπερ μάρκετ πωλούσαν με μεγαλύτερο μεικτό περιθώριο κέρδους κατά παράβαση της από 20/3/2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 120.340 ευρώ, επιβάλλονται, με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνι Γεωργιάδη, σε δύο αλυσίδες σούπερ μάρκετ (86.340 ευρώ στη μία και 34.000 ευρώ στη δεύτερη), διότι σε ελέγχους που διενήργησαν ελεγκτές της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) διαπιστώθηκε ότι πωλούσαν με μεγαλύτερο μεικτό περιθώριο κέρδους κατά παράβαση της από 20/3/2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.

Επισημαίνεται ότι η δημοσιοποίηση των επωνυμιών των επιχειρήσεων, στις οποίες επιβάλλονται διοικητικά πρόστιμα για λόγους αισχροκέρδειας θα ξεκινήσει αμέσως μετά την ψήφιση σχετικής νομοθετικής ρύθμισης από τη Βουλή των Ελλήνων.

Θωμάς Μιχαλόπουλος

Θωμάς Μιχαλόπουλος

Ο Θωμάς Μιχαλόπουλος εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 2000, έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των Media και της Επικοινωνίας. Είναι απόφοιτος δημοσιογραφικής σχολής και έχει εργαστεί σε εφημερίδες, ραδιόφωνο και τηλεοπτικούς σταθμούς (ALPHA, ANT1, ALTER). Από το 2012 και έπειτα η κύρια απασχόληση του και εξειδίκευση είναι στο Διαδίκτυο, όπου έχει συνεργαστεί με ενημερωτικές ιστοσελίδες μεγάλης επισκεψιμότητας.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version