ΑΣΕΠ: Βρεφονηπιοκόμοι και βοηθοί βρεφονηπιοκόμων στο Δήμο Μινώας Πεδιάδας

Δείτε προσόντα, δικαιολογητικά, ολόκληρη την προκήρυξη
Η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών ολοκληρώνεται την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

Στην πρόσληψη δύο υπαλλήλων προωθεί ο Δήμος Μινώας Πεδιάδας.

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει σύμβαση εργασίας έως και 11 μήνες, η οποία δεν παρατείνεται ούτε ανανεώνεται.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη, ξεχωριστά για κάθε ειδικότητα.

Θα προσληφθούν άτομα Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών ολοκληρώνεται την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιείται είτε αυτοπροσώπως, είτε με εξουσιοδοτημένο τρίτο πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία υπηρεσίας του δήμου.

Εμπειρία

Κωδικοί θέσεις 101, 102: Η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο οι υποψήφιοι μετέχουν στη διαδικασία επιλογής.

Για την απόδειξη της εμπειρίας αυτής βλ. δικαιολογητικά περίπτωση Β ή Ειδικές περιπτώσεις απόδειξης εμπειρίας του Παραρτήματος ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) - ΚΕΦΑΛΑΙΟ I., στοιχείο12. Πιστοποιητικά απόδειξης εμπειρίας.

Επισημαίνεται ότι η Υπεύθυνη Δήλωση για την απόδειξη της εμπειρίας, όπου απαιτείται, προσκομίζεται σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με το ανωτέρω Παράρτημα, καθόσον η βεβαίωση προϋπηρεσίας του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (eΕΦΚΑ) έχει καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα ως προς την ειδικότητα, σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 8657/12-1-2020 έγγραφο του Τμήματος Ασφάλισης Μισθωτών του e-ΕΦΚΑ.

Δείτε εδώ όλες τις προκηρύξεις με ή χωρίς ΑΣΕΠ

Σημαντικό: Κάντε εγγραφή στον «Διορισμό ΤΩΡΑ», για να έχετε όλες τις προκηρύξεις που αφορούν την ειδικότητα και την περιοχή σας. Επιπλέον: αποκλειστικές προκηρύξεις, πληροφορίες και tips για τις προσλήψεις στο Δημόσιο. Εγγραφή ΕΔΩ

Πατήστε το κουμπί «Ολόκληρη η προκήρυξη» για να διαβάσετε το σύνολο του κειμένου

Διαβάστε επίσης:

ΑΣΕΠ: Μόνιμοι στο Δημόσιο μόνο με γραπτές εξετάσεις

ΑΣΕΠ 6Κ/2022: Αξιοποιείστε τους "κωδικούς" που κάνουν δεκτά όλα τα πτυχία

ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Προεγγραφή για προετοιμασία και διορισμό (1.041 μόνιμοι - δήμοι)

Ημερομηνία Λήξης: 16/09/2022

ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
1
ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων
1
Ολόκληρη η προκήρυξη
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram