Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Όλη η αλήθεια για τα βιβλία

Πού θα βρείτε την ύλη των 17 ενοτήτων
Κάντε τώρα εγγραφή, αξιοποιήστε τη μοναδική ευκαιρία.

Συγκεκριμένη ύλη, αλλά όχι και βιβλία, έδωσε το ΑΣΕΠ για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό 2022.

Αποκαλύπτουμε τον λόγο:

  • Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα βιβλία που να εμπεριέχεται η ύλη, δηλαδή, οι 17 ενότητες και στα δύο εξεταζόμενα μαθήματα
  • Η ύλη βρίσκεται διάσπαρτη σε 15-20 βιβλία, τρέχουσας πανεπιστημιακής βιβλιογραφίας, η αγορά των οποίων δημιουργεί υπέρογκο κόστος.
  • Σκεφτείτε ότι το κόστος του κάθε βιβλίου από τους εκδοτικούς οίκους ανέρχεται από 70 έως 120 ευρώ.
  • Είναι πιθανό ο υποψήφιος να αγοράσει ένα τέτοιο βιβλίο και να βρει την ύλη μόνο για μια ενότητα από τις 17 εξεταζόμενες.

Είναι φανερό ότι η κάλυψη της ύλης με αγορά βιβλίων δημιουργεί ένα δυσβάστακτο κόστος 1.500 και πλέον ευρώ.

Τι κάνει το workenter.gr

Γνωρίζοντας εγκαίρως αυτά τα δεδομένα, το workenter.gr επιλύει μέσω της συνεργασίας του με το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις" το θέμα της ύλης, απαλλάσσοντας τον υποψήφιο από πρόσθετες αγορές.

Δίνεται, δηλαδή, στους υποψηφίους η ύλη των ενοτήτων από 20 και πλέον βιβλία τρέχουσας πανεπιστημιακής βιβλιογραφίας.

Ένα μεγάλο μέρος της ύλης που δίνεται μέσα από τα βιβλία είναι εκτυπώσιμο. Ένα άλλο δεν μπορεί να είναι εκτυπώσιμο για έναν απλό λόγο: υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα συγγραφέων και εκδοτικών οίκων με δυσβάσταχτα πρόστιμα.

Παράλληλα με "τη βιβλιογραφία των 17 ενοτήτων" η συνέργεια workenter.gr - "Επίγνωσις" δίνει επίκαιρες σημειώσεις καθηγητών οι οποίες ¨μαζεύουν" την ύλη για την καλύτερη κατανόησή της.

Για την εμπέδωση αυτής της ύλης διενεργούνται συνεχή τεστ στα πρότυπα των εξετάσεων του ΑΣΕΠ. Μάλιστα, τα συγκεκριμένα τεστ δείχνουν αμέσως το ποσοστό των σωστών απαντήσεων, ώστε εάν ο υποψήφιος τα επαναλάβει τις επόμενες ημέρες να μπορεί να δει την πρόοδό του.

Η εκπαίδευση ενισχύεται και με συγκεκριμένα links και επίκαιρη θεματολογία επί της ύλης. Αυτό είναι το μοντέλο προετοιμασίας, συγκεκριμένης λογικής και υψηλής αποτελεσματικότητας, παράλληλα δε, και της χαμηλότερης τιμής της αγοράς που σας προτείνει η κοινή πρωτοβουλία workentr.gr - "Επίγνωσις".

Κάντε τώρα εγγραφή, αξιοποιήστε τη μοναδική ευκαιρία

Ξεκινήστε την προετοιμασία για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (2Γ/2022).

To workenter.gr σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις", προσφέρουν περιορισμένο αριθμό θέσεων ποιοτικής προετοιμασίας, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Η προετοιμασία, στα πρότυπα του ΑΣΕΠ, περιλαμβάνει:

Κάντε τώρα εγγραφή

Κάντε τώρα εγγραφή στο πρόγραμμα περιορισμένων θέσεων πλήρους προετοιμασίας για όλα τα μαθήματα και τις 17 ενότητες της ύλης στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Τα πακέτα είναι:

  • Basic: 300 ευρώ
  • Dynamic: 400 ευρώ
  • Full Pack: 500 ευρώ

Κάντε τώρα εγγραφή ΕΔΩ

Αιτήσεις τώρα

 

 

Αξιοποιήστε το τμήμα συμπλήρωσης αιτήσεων του workenter.gr για να έχετε ορθή και έγκυρη συμμετοχή στον γραπτό διαγωνισμό:

Συμπληρώστε άμεσα τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή

Στείλτε μήνυμα στο [email protected] αναγράφοντας στο θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ 2Γ/2022" και μέσα στο κείμενο το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνό σας και τη βαθμίδα στην οποία ανήκετε (ΠΕ ή ΤΕ).

Εναλλακτικά

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, καλέστε στα τηλέφωνα:

Πρέπει να διαβάσετε οπωσδήποτε:

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram