"Οδηγός" για τα τεστ εργασιακών αποτελεσμάτων - Γραπτός ΑΣΕΠ

Έτσι θα πετύχετε στον διαγωνισμό 2Γ/2022
Γραφτείτε σήμερα κιόλας στην εκπαιδευτική πλατφόρμα της "Επίγνωσης"

Πλήρη και αποτελεσματική καθοδήγηση για τα τεστ εργασιακών αποτελεσμάτων, που θα τεθούν στις γραπτές εξετάσεις του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού, έχουν όσοι υποψήφιοι εμπιστεύονται την προετοιμασία τους στο εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις" - το οποίο συμρπάττει το workenter.gr.

Στην εκπαιδευτική πλατφόρμα της "Επίγνωσης" έχει αναρτηθεί "Συνοπτικός Οδηγός για το Τεστ Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας". Δείτε πώς είναι:

 

Δείτε εικόνες από τα τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας που διδάσκει η "Επίγνωση":

 

Ξεκινήστε άμεσα την προετοιμασία σας

Εάν θέλετε ολοκληρωμένη και ποιοτική εκπαίδευση στην ύλη της προκήρυξης 2Γ/2022 επιλέξτε ένα από τα τρία πακέτα προετοιμασίας που σας προτείνουν από κοινού το workenter.gr και το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις".

Διατίθενται τρία πακέτα προετοιμασίας:

 • Basic: 300 ευρώ
 • Dynamic: 400 ευρώ
 • Full Pack: 500 ευρώ

Κάντε την εγγραφή σας για την καλύτερη εκπαίδευση στην καλύτερη τιμή και για τις 17 ενότητες της ύλης. Μπείτε εδώ: https://panellinios22.workenter.gr/

Και τα τρία πακέτα περιλαμβάνουν, συνολικά, 6.125 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών (multiple choice - online τεστ):

 • Στο πρόγραμμα Basic (300 ευρώ) έχουν ανέβει ήδη 25 online τεστ (1.250 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών).
 • Στα προγράμματα Dynamic (400 ευρώ) και Full Pack (500 ευρώ) θα μπουν από 2.500 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών μέχρι τις εξετάσεις
Σημειώστε:
 • Για το πρόγραμμα Basic η διαδικασία ενημέρωσης με πρόσθετο υλικό και tests θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2023
 • Για τα προγράμματα Dynamic και Full Pack η διαδικασία ενημέρωσης θα συνεχιστεί μέχρι τις εξετάσεις, όποτε αυτές γίνουν

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

Μεγάλη προσφορά

Όσοι αποκτήσουν ένα από τα τρία πακέτα εκπαίδευσης θα έχουν δωρεάν από το workenter.gr:

 1. Δημιουργία Μητρώου (ή επικαιροποίηση) στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ, (και),
 2. Συμπλήρωση και υποβολή αίτησης στη β΄ φάση του διαγωνισμού

ΣημαντικόΗ προσφορά (για δωρεάν δημιουργία Μητρώου και δωρεάν υποβολή 2ης αίτησης) περιλαμβάνει και όσους έχουν ήδη αγοράσει πακέτο προετοιμασίας από την "Επίγνωση".

Τα πλεονεκτήματα

Τα online test της "Επίγνωσης" καλύπτουν όλη την ύλη του διαγωνισμού, ενώ η προετοιμασία περιλαμβάνει εκπαίδευση στο τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας.

Σημειώνεται ότι το τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας ήδη το διδάσκει η "Επίγνωση" σε υποψηφίους στρατιωτικών σχολών και σε υπηρετούντες δημοσίους υπαλλήλους που επιθυμούν θέση προϊσταμένου.

Πώς κάνετε αγορά πακέτου

 1. Μπαίνετε στην κεντρική σελίδα του workenter.gr
 2. Πατάτε το κουμπί «Μάθετε περισσότερα» στο banner που βρίσκεται ψηλά στο workenter.gr για την e-learning εκπαίδευση με την «Επίγνωσις»
 3. Πατάτε το κουμπί «Δείτε Περισσότερα»
 4. Κατεβαίνετε στα τρία προγράμματα
 5. Επιλέγετε ένα από τα τρία και πατάτε το κουμπί «ΑΓΟΡΑ»
 6. Βάζετε τα στοιχεία σας, κλικάρετε το Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους και προϋποθέσεις του ιστοτόπου  και πατάτε το κουμπί «Αποστολή παραγγελίας»
 7. Αμέσως λαμβάνετε email επιβεβαίωσης πληρωμής
 8. Εντός δύο ημερών μετά την πληρωμή λαμβάνετε email από την «‘Επίγνωση» το οποίο περιλαμβάνει ενεργό link και μοναδικό κωδικό εισόδου
 9. Πατάτε το ενεργό link εισάγεται τον κωδικό σας και ξεκινάτε την προετοιμασία σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση σε σχέση με την κοινή προσφορά εκπαίδευσης του workenter.gr και του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσις μπορείτε να καλείτε στα εξής τηλέφωνα:

 • 211 9555 025
 • 211 9555 099
 • 211 9555 022

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram