«Ο Θεός να σώζει τον Τσάρο!» – Τα 72 κλείνει ο Πούτιν

«Ο Θεός να σώζει τον Τσάρο!» – Τα 72 κλείνει ο Πούτιν

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ο Θεός να σώζει τον Τσάρο!», ευχήθηκε ο υπερεθνικιστής Αλεξάντερ Ντούγκιν, στον Βλαντίμιρ Πούτιν λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, για τα 72α γενέθλια του Ρώσου προέδρου. Ήταν ένα από τα πολλά που λαμβάνει σήμερα ο Πούτιν με τον «μέντορα» του Ντούγκιν να ειναι ο πρώτος.

Ο 62χρονος Ντούγκιν έχει ταχθεί εδώ και καιρό υπέρ της ενοποίησης ρωσόφωνων και άλλων εδαφών σε μια νέα αχανή ρωσική αυτοκρατορία, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας όπου η Ρωσία διεξάγει πολεμικές επιχειρήσεις. Η κόρη του Ντούγκιν είχε σκοτωθεί σε βομβιστική επίθεση το 2022.

Alexander\-Dugin
Αλεξάντερ Ντούγκιν

Ο Πούτιν, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2022 έδωσε εντολή στα στρατεύματά του να εισβάλουν στην Ουκρανία, επανεξελέγη θριαμβευτικά στην προεδρία της Ρωσίας τον Μάρτιο. Εφόσον ολοκληρώσει τη νέα εξαετή θητεία του, θα γίνει ο μακροβιότερος Ρώσος ηγέτης εδώ και δύο αιώνες, δηλαδή από την εποχή των τσάρων.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση της Χαμάς με πυραύλους στο Τελ Αβίβ στην «πρώτη επέτειο» της 7ης Οκτωβρίου

Kωνσταντίνα Καρκαλή

Kωνσταντίνα Καρκαλή

Η Κωνσταντίνα Καρκαλή είναι τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και δραστηριοποιείται ενεργά στη δημοσιογραφία από το 2010. Έχει διατελέσει επικεφαλής δημοσιογραφικών τμημάτων σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και εφημερίδες. Στο workenter συμμετέχει στην κάλυψη του οικονομικού/ασφαλιστικού ρεπορτάζ.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version