Μόνιμες θέσεις σε περιφέρειες και δήμους μέσω της 2Γ/2022

Βατά τα θέματα, ξεκινήστε τώρα προετοιμασία - Προλαβαίνετε! - Δείτε την πλήρη κατανομή
"Χτυπήστε", τώρα, μόνιμη πρόσληψη σε δήμους και περιφέρειες όλης της χώρας

Βατά και διαχειρίσιμα θα είναι τα θέματα που θα θέσει η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (ΚΕΔ) στον επικείμενο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (προκήρυξη 2Γ/2022).

Ταυτόχρονα, είναι πλέον δεδομένο ότι στις γραπτές εξετάσεις της 4ης Μαρτίου δεν θα υπάρχει αρνητική βαθμολόγηση. Δηλαδή δεν θα αφαιρείται βαθμός από μία πιθανή λανθασμένη απάντηση του υποψηφίου.

Για ποιους λόγους θα ισχύσουν τα προαναφερόμενα:

1) Ο επικείμενος πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός καλείται να "επανδρώσει" 17 υπουργεία, εποπτευόμενους φορείς  υπουργείων, δήμους και περιφέρειες όλης της χώρας, Ανεξάρτητες Αρχές, Εθνικές Επιτροπές.

2) Το ΑΣΕΠ, για λόγους ασφαλείας, συνηθίζει να καλεί για υποβολή δικαιολογητικών (β΄ φάση διαγωνισμών) τον τριπλάσιο και πλέον αριθμό υποψηφίων από τον αριθμό των μόνιμων θέσεων.

3) Ο επικείμενος γραπτός διαγωνισμός, για να θεωρηθεί επιτυχημένος, θα πρέπει να "βγάλει" χιλιάδες επιτυχόντες. Και όταν λέμε "χιλιάδες" το εννούμε. Αυτό σημαίνει ότι η 2Γ/2022 δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με την 1Γ/2022 (ΑΑΔΕ).

Τονίζεται ότι μόνο σε δήμους και περιφέρειες θα διατεθούν 3.355 μόνιμες θέσεις - Δείτε την Εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών ΕΔΩ

Γίνεται σαφές ότι οι επικείμενες γραπτές εξετάσεις θα διενεργηθούν με τις πιο ευνοϊκές για τους χιλιάδες υποψηφίους συνθήκες. "Χτυπήστε", τώρα, μόνιμη πρόσληψη σε δήμους και περιφέρειες όλης της χώρας - Δείτε σε ποιους ΟΤΑ οι προσλήψεις ΕΔΩ

Ξεκινήστε προετοιμασία - Προλαβαίνετε!

Το πακέτο Fast Pack που σας προσφέρει το workenter.gr και το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις", ενόψει των εξετάσεων της 4ης Μαρτίου (πανελλήνιος διαγωνισμός), τα έχει όλα:

1) Σημειώσεις 300 σελίδων από καθηγητές για όλη την ύλη. Οι σημειώσεις μπορούν και να εκτυπωθούν ή να αποθηκευτούν

2) Ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών (multiple choice), 1.000 στον αριθμό, επίσης, επί όλης της ύλης

3) Τεστ προσομοίωσης, ερωτήσεις multiple choice με χρονόμετρο. Τα τεστ αυτά είναι συνεχή. Μόλις τελειώνετε το ένα τεστ προσομοίωσης μπορείτε απευθείας να κάνετε το επόμενο

Πώς αγοράζετε το Fast Pack 

  • Στέλνετε μήνυμα στο [email protected] γράφοντας στο θέμα FAST PACK και στο κείμενο του μηνύματος το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνό σας.

Μετά την παραλαβή του email θα υπάρχει άμεση ανταπόκριση από εμάς ώστε να λάβετε την ίδια μέρα link και κωδικούς εισαγωγής στην πλατφόρμα εκπαίδευσης Fast Pack

  • Εναλλακτικά καλέστε στα τηλέφωνα: 211 9555 022, 211 9555 025 και 211 9555 099

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση σε σχέση με την κοινή προσφορά εκπαίδευσης του workenter.gr και του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσις μπορείτε να καλείτε στα εξής τηλέφωνα:

  • 211 9555 025
  • 211 9555 099
  • 211 9555 022
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram