Μόνιμοι σε ΟΤΑ με Εγκύκλιο του υπ. Εσωτερικών

Προσλήψεις σε όλη τη χώρα για όλες τις ειδικότητες των κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ

Σε πλήρη εφαρμογή του προγραμματισμού προσλήψεων, όπως τον ενέκρινε το αρμόδιο υπουργείο Εσωτερικών στις 27 Σεπτεμβρίου 2022, η γενική γραμματέας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα του ΥΠ.ΕΣ., Παρασκευή Χαραλαμπογιάννη,  απέστειλε "Επείγουσα Εγκύλιο" προς τους ΟΤΑ (δήμοι, περιφέρειες) προκειμένου αυτοί να υποβάλουν αιτήματα κάλυψης κενών θέσεων.

Η εγκύκλιος αυτή περιλαμβάνει τον αριθμό των μόνιμων θέσεων που θα διατεθούν στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού. Μεταξύ άλλων προκύπτει ότι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα προσληφθούν 3.355 μόνιμοι υπάλληλοι, των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ, δικηγόροι, μουσικοί, διευθυντικά στελέχη κλπ.

Ωστόσο, όπως βλέπετε παρακάτω στο έγγραφο που αποκαλύπτει το workenter.gr, oι μόνιμες προσλήψεις για υποψηφίους ΠΕ και ΤΕ θα διενεργηθούν σύμφωνα με τα άρθρα 6 - 24, του ν. 4765/2021. Τα άρθρα αυτά αναφέρονται στον επικείμενο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό.

Για τις κατηγορίες ΔΕ και ΥΕ η επιλογή θα γίνει με σειρά προτεραιότητας (προκηρύξεις Κ). - Δείτε περισσότερα στοιχεία ΕΔΩ.

Η εγκύκλιος αυτή καταδεικνύει ότι ένας σημαντικός αριθμός μόνιμων θέσεων θα διατεθεί σε δήμους και περιφέρειες μέσω της προκήρυξης 2Γ/2022.

Συνεπώς, για δύο χρόνια και μέχρι να γίνει ο επόμενος πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός, οι μόνιμες θέσεις που θα προκηρύσουν οι ΟΤΑ για τις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ θα αφορούν μόνο τους επιτυχόντες των επικείμενων εξετάσεων.

Ξεκινήστε προετοιμασία - Προλαβαίνετε!

Το πακέτο Fast Pack που σας προσφέρει το workenter.gr και το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις", ενόψει των εξετάσεων της 4ης Μαρτίου (πανελλήνιος διαγωνισμός), τα έχει όλα:

1) Σημειώσεις 300 σελίδων από καθηγητές για όλη την ύλη. Οι σημειώσεις μπορούν και να εκτυπωθούν ή να αποθηκευτούν

2) Ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών (multiple choice), 1.000 στον αριθμό, επίσης, επί όλης της ύλης

3) Τεστ προσομοίωσης, ερωτήσεις multiple choice με χρονόμετρο. Τα τεστ αυτά είναι συνεχή. Μόλις τελειώνετε το ένα τεστ προσομοίωσης μπορείτε απευθείας να κάνετε το επόμενο

Πώς αγοράζετε το Fast Pack 

  • Στέλνετε μήνυμα στο [email protected] γράφοντας στο θέμα FAST PACK και στο κείμενο του μηνύματος το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνό σας.

Μετά την παραλαβή του email θα υπάρχει άμεση ανταπόκριση από εμάς ώστε να λάβετε την ίδια μέρα link και κωδικούς εισαγωγής στην πλατφόρμα εκπαίδευσης Fast Pack

  • Εναλλακτικά καλέστε στα τηλέφωνα: 211 9555 022, 211 9555 025 και 211 9555 099

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση σε σχέση με την κοινή προσφορά εκπαίδευσης του workenter.gr και του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσις μπορείτε να καλείτε στα εξής τηλέφωνα:

  • 211 9555 025
  • 211 9555 099
  • 211 9555 022
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram