Μετρήστε τώρα τις δυνάμεις σας στις πολλαπλές επιλογές (ΑΑΔΕ)

Μπείτε στην πλατφόρμα της "Επίγνωσης" και κάντε online τεστ

Λίγες μέρες απομένουν έως ότου ανοίξουν τα εξεταστικά κέντρα για τη διενέργεια του γραπτού διαγωνισμού της ΑΑΔΕ (προκήρυξη ΑΣΕΠ 1Γ/2022 - 822 μόνιμοι).

Οι υποψήφιοι προλαβαίνουν -ακόμη και τώρα- να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στα τεστ πολλαπλών επιλογών (multiple choice), με τα οποία θα γίνει η επιλογή των διοριστέων.

Για να αποκτήσετε πλήρη εικόνα για το σύστημα multiple choice έχετε την εξής επιλογή: να αξιοποιήσετε σήμερα κιόλας την κοινή προσφορά εκπαίδευσης του workenter.gr και του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσις".

Το πακέτα εκπαίδευσης (μπείτε για να τα δείτε ΕΔΩ) περιλαμβάνουν πλήθος online τεστ τα οποία αποτελούν πιστή προσομοίωση των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών (multiple choice) που θα συναντήσετε στις εξετάσεις.

Ξεκινήστε σήμερα - Προλαβαίνετε!

Μπείτε σήμερα κιόλας στην πλατφόρμα του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσις" (πατήστε ΕΔΩ) για να ξεκινήσετε άμεσα την εκπαίδευσή σας στο σύστημα ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών (multiple choice).

Μην αφήσετε την υποψηφιότητά σας στην τύχη της. Εκπαιδευτείτε τώρα πάνω στο σύστημα ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών (multiple choice) με το οποίο θα γίνουν οι εξετάσεις.

Δείτε πως είναι τα online τεστ στην πλατφόρμα του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσις":

 

 

 

Προλαβαίνετε! Μπείτε σήμερα κιόλας στην πλατφόρμα της Επίγνωσης

 

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram