Μακελειό στη Γλυφάδα: Σπύρος & Δέσποινα Καρνέση «Σεβαστείτε το πένθος μας»

Μακελειό στη Γλυφάδα: Σπύρος & Δέσποινα Καρνέση «Σεβαστείτε το πένθος μας»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Να γίνει σε σεβαστό το πένθος της οικογένειάς τους ζητούν με κοινή δήλωσή τους ο Σπύρος και η Δέσποινα Καρνέση, στον απόηχο της αιματηρής επίθεσης στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας European Navigation στη Γλυφάδα τη Δευτέρα.

«Κατανοούμε απόλυτα πως το τραγικό γεγονός που συγκλονίζει τις οικογένειες μας τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όσους μας συμπαραστέκονται. Ταυτόχρονα, επιθυμούμε να εκφράσουμε για ακόμα μία φορά τη θερμή μας έκκληση, προς κάθε κατεύθυνση, για σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε» αναφέρουν στη δήλωσή τους.

Δείτε σχετικά: Σπύρος Καρνέσης για το μακελειό: «Να αποφεύγεται συσχέτιση με άλλη υπόθεση»

Όπως τονίζουν, «η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας. Και αυτή είναι η αυθεντική και μόνη βούληση όλων των μελών της οικογένειάς μας».

Καταλήγοντας, δηλώνουν ότι «οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ’ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει.

Καπτα-Σπύρος Καρνέσης

Δέσποινα Καρνέση».

Διαβάστε επίσης:

Kωνσταντίνα Καρκαλή

Kωνσταντίνα Καρκαλή

Η Κωνσταντίνα Καρκαλή είναι τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και δραστηριοποιείται ενεργά στη δημοσιογραφία από το 2010. Έχει διατελέσει επικεφαλής δημοσιογραφικών τμημάτων σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και εφημερίδες. Στο workenter συμμετέχει στην κάλυψη του οικονομικού/ασφαλιστικού ρεπορτάζ.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version