Κρι Κρι: Προσλήψεις για 4 ειδικότητες
Σε Σέρρες και Ασπρόπυργο - Δείτε αναλυτικά τα προσόντα
Η γνωστή βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων, Κρι Κρι, επιλέγει προσωπικό τεσσάρων ειδικοτήτων σε Σέρρες και Ασπρόπυργο.
Συγκεκριμένα ζητούνται:
- Υπεύθυνοι Μονάδας Βιοαερίου και Συμπαραγωγής (Σέρρες) – Απόφοιτος ΑΕΙ Πολυτεχνικής σχολής σχετικού αντικειμένου, εμπειρία 2 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, πιστοποιημένη παρακολούθηση σεμιναρίων με θέμα την αειφόρο ανάπτυξη (επιθυμητό), άριστη γνώση Αγγλικών, καλή γνώση AutoCAD, γνώση MS Office, αναλυτική σκέψη
- Junior Sales Operations Analyst (Ασπρόπυργος) – Πτυχίο Οικονομικών ή Δοίκησης ή Στατιστικής, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, άριστη γνώση Αγγλικών, γνώση χειρισμού στατιστικών εφαρμογών (επιθυμητό), καλή γνώση MS Office και ειδικότερα Excel, αποδεδειγμένη καλή γνώση και χρήση BI tools, εξοικείωση στη δημιουργία συνδυαστικών αναφορών από διαφορετικές βάσεις δεδομένων , αναλυτική σκέψη και ικανότητες επίλυσης προβλημάτων
- Payroll Specialist (Σέρρες) – Απόφοιτος Οικονομικών ή Χρηματοοικονομικών – Λογιστικής, εμπειρία 2 χρόνων 2 ετών σε οργανωμένο εργασιακό περιβάλλον, γνώσεις της εργατικής νομοθεσίας, άριστη γνώση Αγγλικών, γνώση χειρισμού MS Office, κάτοχος διπλώματος οδήγησης
- Εργοδηγός Παραγωγής Παγωτού/Ηλεκτρολόγος ή Μηχανολόγος Μηχανικός (Σέρρες) – Αντίστοιχο πτυχίο, δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες, καλή γνώση Αγγλικών, άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ, εμπειρία 2 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, γνώση βασικών αρχών και διαδικασιών λειτουργίας και συντήρησης εξοπλισμού
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις και να υποβάλετε το βιογραφικό σας.
Λίγα λόγια για την εταιρεία
Η ιστορία ξεκινά πίσω… στο 1954, όταν ο Γιώργος Τσινάβος ιδρυτής της εταιρίας, άνοιξε ένα μικρό ζαχαροπλαστείο στις Σέρρες, το οποίο παρήγαγε και διέθετε παγωτά και είδη ζαχαροπλαστικής στην πόλη.
Οι πρώτες διανομές παγωτού γίνονταν με πλανόδιους πωλητές και ειδικά χειροκίνητα καροτσάκια που είχαν ως ψυκτικό μέσο τον πάγο και το αλάτι.
Τα παγωτά Κρι Κρι και ιδιαίτερα το Κασσάτο, ένα «ιδιαίτερο» παγωτό, βασισμένο στο πρόβειο γάλα με πολύ πλούσια γεύση, άρχισαν γρήγορα να αποκτούν φήμη και εκτός των ορίων των Σερρών.
Τη δεκαετία του ’60, τοποθετούνται τα πρώτα ηλεκτρικά ψυγεία με παγωτά στην αγορά των Σερρών, ενώ οι εγκαταστάσεις της μικρής έως τότε τοπικής εταιρίας μεταφέρονται σε νέους ιδιόκτητους χώρους, με την εταιρία να αποκτά την πρώτη αυτόματη γραμμή παραγωγής παγωτού, σηματοδοτώντας έτσι την αρχή μιας νέας εποχής, καθώς μέχρι τότε η παραγωγή γινόταν με το χέρι.
Οι δεκαετίες ’80 και ’90, διαγράφουν τη μετέπειτα πορεία της εταιρείας, αφενός με την κατασκευή νέου εργοστασίου (1987), αφετέρου με την παραγωγή γιαούρτης, όταν ξεκινά η παραγωγή παραδοσιακού πρόβειου και αγελαδινού γιαουρτιού από φρέσκο γάλα του Νομού Σερρών και τέλος με τη δημιουργία υποκαταστήματος στην Αττική, δημιουργώντας έτσι με σταθερά βήματα ένα πανελλαδικό δίκτυο διανομής των προϊόντων της.
Το 2000, η Κρι Κρι καινοτομεί στην αγορά γιαουρτιού, λανσάροντας το «Σπιτικό», το πρώτο γιαούρτι σε οικογενειακή συσκευασία και γρήγορα κερδίζει τις πρώτες αναφορές στις έρευνες αγοράς.
Σήμερα, η Κρι Κρι μετά από 64 χρόνια επιτυχημένης εμπορικής πορείας και συνεχείς επενδύσεις συγκαταλέγεται πλέον στις πιο δυναμικές βιομηχανίες γαλακτοκομικών προϊόντων και στοχεύει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις αναπτυξιακές της προοπτικές, τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και στο εξωτερικό.