ΜΕΒΓΑΛ: Προσλήψεις για 14 ειδικότητες - Στείλτε βιογραφικό
Προσόντα, περιοχές
Προσλήψεις για προσωπικό 14 ειδικοτήτων στην ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε.. Δουλειά σε Χαλκιδική, Κουφάλια, Ρέθυμνο.
ΜΕΒΓΑΛ: Ειδικότητες, προσόντα
Δείτε αναλυτικά τα προσόντα ανά ειδικότητα:
- Τεχνίτες Μηχανικοί ή Ηλεκτρολόγοι για Συσκευασία Γιαούρτης: Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου ή Μηχανολόγου Μηχανικού ΤΕΙ, εμπειρία 3 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, εμπειρία στην εφαρμογή προγραμμάτων προληπτικής συντήρησης, ικανότητα επισκευής και συντήρησης μηχανών εμφιάλωσης γιαούρτης, γνώσεις ηλεκτρολογίας – μηχανολογίας και βιομηχανικού αυτοματισμού, γνώση αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο Lower, καλή γνώση προγραμμάτων Η/Υ (MS Office, Autocad)
- Μηχανολόγοι Μηχανικοί ή Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί – Πτυχίο Μηχανολόγου ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, επιθυμητή διετής προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση, άριστη γνώση χειρισμού H/Y (MS Office, Autocad), άριστη γνώση Αγγλικών, οργανωτικές δεξιότητες
- Μηχανικοί Εγκαταστάσεων Θερμαστές – Πτυχίο ΤΕΙ Μηχανολογίας ή Άδεια άσκησης επαγγέλματος Τεχνίτη Μηχανικού Εγκαταστάσεων 4ης Ειδικότητας ή Αρχιτεχνίτη ή Εργοδηγού Μηχανικού Εγκαταστάσεων 4ης Ειδικότητας, γνώσεις συστημάτων παραγωγής και διανομής θερμικής ενέργειας, γνώση Αγγλικών, δυνατότητα εργασίας σε εναλλασσόμενες βάρδιες
- Operation Manager – Πτυχίο Ανώτατης Σχολής (Διοίκησης επιχειρήσεων ή σχετικού τομέα), τριετή προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση (επιθυμητή εμπειρία σε βιομηχανία τροφίμων), άριστη γνώση χειρισμού H/Y (MS Office), άριστη γνώση Αγγλικών, οργανωτικές δεξιότητες
- Graphic Designer – Πτυχιούχος στον τομέα Graphic Design, εργασιακή εμπειρία 2 ετών σε παρόμοια θέση, πολύ καλή γνώση αγγλικών, άριστη γνώση των εργαλείων σχεδιασμού (Adobe Creative Suite), προσοχή στη λεπτομέρεια
- Ψυκτικοί: Άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυκτικού ή Δίπλωμα Τεχνολόγου Μηχανολόγου Μηχανικού Τ.Ε.Ι, εμπειρία 3 – 5 χρόνων στη συντήρηση ψυκτικών και κλιματιστικών εγκαταστάσεων, ιδανικά σε βιομηχανικό περιβάλλον, εμπειρία στη διαχείριση ψυκτικών κυκλωμάτων αμμωνίας, επιθυμητή γνώση της αγγλικής γλώσσας
- Ηλεκτροσυγκολλητές: Άδεια άσκησης επαγγέλματος Ηλεκτροσυγκολλητή, εμπειρία 5 χρόνων σε ηλεκτροσυγκολλήσεις – προτιμώμενα σε βιομηχανικό περιβάλλον, ειδίκευση στις συγκολλήσεις ανοξείδωτου χάλυβα, γνώση των κανονισμών υγιεινής και ασφάλειας που σχετίζονται με τη βιομηχανία τροφίμων, ικανότητα ανάγνωσης και ερμηνείας τεχνικών σχεδίων
- Πωλητές – Πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων ή συναφούς αντικειμένου, εμπειρία τουλάχιστον 5 έτη στον κλάδο των Τροφίμων, άριστη γνώση χειρισμού H/Y (MS Office), άριστη γνώση αγγλικών, άδεια οδήγησης Ι.Χ.
- Οδηγοί Φορτηγών – Δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας, κάτοχος πιστοποιητικού Π.Ε.Ι, απολυτήριο Λυκείου, κάρτα ψηφιακού ταχογράφου, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, επαγγελματισμός
- Τεχνίτες Οικοδομικών Εργασιών: Εμπειρία 5 χρόνων σε εργασίες βαφής και επισκευών τοιχοποιίας και τοποθέτησης πλακιδίων, ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας σε ομαδικό περιβάλλον, υπευθυνότητα
- Υπάλληλοι Γενικών Καθηκόντων: Άδεια χειρισμού κλαρκ, επιθυμητό δίπλωμα Γ’ κατηγορίας, ικανότητα εκτέλεσης προγραμματισμένων συντηρήσεων, υπευθυνότητα, επιθυμητή γνώση της αγγλικής γλώσσας
- Pickers – Απολυτήριο Λυκείου, προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 έτη σε ανάλογη θέση, χειρισμός scanner για την προετοιμασία των παραγγελιών
- Εργάτες Παραγωγής – Απολυτήριο Λυκείου, επιθυμητή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, οργανωτικές ικανότητες, υπευθυνότητα, επιθυμητή κατοχή Πιστοποιητικού Υγείας
Αποστολή βιογραφικού σημειώματος στο e-mail: hr@mevgal.gr
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε διαθέσιμες θέσεις εργασίας και να υποβάλετε το βιογραφικό σας.
ΜΕΒΓΑΛ: Λίγα λόγια για την γαλακτοβιομηχανία
Η ιστορία ξεκινά το 1950, όταν ο Κωνσταντίνος Χατζάκος προερχόμενος από οικογένεια προσφύγων με μακρά παράδοση στη γαλακτοκομία, αποφασίζει να δραστηριοποιηθεί στον κλάδο ιδρύοντας τη ΜΕΒΓΑΛ και βάζοντας τον θεμέλιο λίθο για αυτό που θα ακολουθήσει στη συνέχεια.
Ασχολείται με τη συλλογή γάλακτος και γρήγορα στρέφεται και στη μεταποίηση, συγκεκριμένα την παραγωγή φέτας και κασεριού.
Το 1952 νοικιάζει στην οδό Φιλίππου στα Κουφάλια μια αποθήκη όπου οργανώνει το τυροκομείο που θα εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες γαλακτοβιομηχανίες της Ελλάδας.
Το 1967 σηματοδοτεί η λειτουργία του νέου εργοστασίου στις παρυφές των Κουφαλίων, στον χώρο όπου στεγάζεται μέχρι σήμερα.
Το 1971 ο ιδρυτής της ανταποκρινόμενος άμεσα στον νόμο 4085/60 περί υποχρεωτικής παστεριώσεως του γάλακτος και στήνει γραμμή εμφιάλωσης σε διαφανή φιάλη από πολυμερές υλικό. Καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και να παραμερίσει χρόνιες παγιωμένες αντιλήψεις, καθώς τα περισσότερα νοικοκυριά έως τότε προμηθεύονταν το καθημερινό γάλα από τον γαλατά.
Το 1978, οδηγεί τη ΜΕΒΓΑΛ σε μια αλματώδη ανάπτυξη με την παραγωγή γιαουρτιού ευρωπαϊκού τύπου ενώ το 1985 είναι ο πρώτος βιομήχανος που κυκλοφορεί τυποποιημένα προϊόντα και τολμάει να εξάγει ελληνικά γιαούρτια και τυριά. Την αγάπη του για το γάλα, την πίστη του στους ανθρώπους και στους συνεργάτες του και το όραμά του για το μέλλον και τις καινοτόμες εξελίξεις, το κληροδότησε και στις επόμενες γενιές στις οποίες παρέδωσε τη σκυτάλη της ΜΕΒΓΑΛ.
Σήμερα, οι νέες γενιές της οικογένειας Χατζάκου βρίσκονται ήδη στο τιμόνι της εταιρείας και την οδηγούν με σιγουριά και αισιοδοξία στο μέλλον, ακολουθώντας τη μακρόχρονη οικογενειακή παράδοση στον τομέα του γάλακτος.