Νέες θέσεις για ηλεκτρολόγους - μηχανικούς από ενεργειακή εταιρεία

Ιδιωτικός Τομέας
Νέες θέσεις για ηλεκτρολόγους - μηχανικούς από ενεργειακή εταιρεία
Προσόντα, e-mail για αποστολή βιογραφικού
Φωτοβολταϊκά - Μπλε ουρανός, σύννεφο, ηλιακές κυψέλες
Όσο πιο σύντομα στείλετε (πλήρες) βιογραφικό, τόσο πιο πολλές πιθανότητες πρόσληψης έχετε
09/08/2018 | 17:15

Μεγάλη ενεργειακή εταιρεία -της οποίας τα στοιχεία βρίσκονται στην διάθεση του workenter- διαθέτει, άμεσα, δύο θέσεις για ηλεκτρολόγους - μηχανικούς.

Στα βασικά προσόντα, εκτός από το πτυχίο, είναι η τουλάχιστον 5ετής εμπειρία σε project κατασκευής και επίβλεψης αιολικών έργων και ό,τι αυτά τα συνοδεύει (υποσταθμοί, καλωδιώσεις, συνδέσεις κλπ)

Αποστολή βιογραφικών στο email: proslipsi88@gmail.com

3 Σχόλια
Banana Joe's picture
Banana Joe
Δε γίνεται δουλειά έτσι. "Ανώνυμη Εταιρεία" "Μεγάλος Κατασκευαστικός Όμιλος" "Μεγάλη Ενεργειακή Εταιρεία" Από αυτές τις ονομασίες με τις οποίες επιλέγουν να παρουσιαστούν οι εταιρείες, χάνουν υποψηφίους. Πιθανόν τους καλύτερους. Για ποιο λόγο να στείλω τα προσωπικά μου στοιχεία & το βιογραφικό μου σε μια άγνωστη εταιρεία; Εκτός αν τα στείλω και γω ανώνυμα, ως "κορυφαίος μηχανικός του χώρου". Καραγκιοζιλίκια κύριοι, καραγκιοζιλίκια των ελληνικών εταιρειών.
09/08/2018 | 18:07
ALdpn's picture
ALdpn
Θα στείλουμε το βιογραφικό μας σε ένα mail "proslipi8" χωρίς καν να μας αναφέρετε ποια είναι η εταιρία ούτε τι πτυχίο και λοιπά προσόντα ζητάει ; Επίσης η θέση για που είναι και τι καθήκοντα περιλαμβάνει ; Μας κοροϊδεύετε προφανώς..
09/08/2018 | 18:14
Workenter's picture
Workenter
Αντιλαμβανόμαστε τις ανυσηχίες σας και τους προβληματισμούς σας. Αλλα δυστυχώς δεν μπορούμε εμείς να επιβάλουμε στην εταιρία να δημοσιεύσει τα πλήρη στοιχεία της. Είναι σεβαστό και κατανοήτο αρκετοί υποψήφιοι να μην θέλουν να στείλουν βιογραφικό, και αυτό είναι πρόβλημα της εταιρίας με την μορφή της αγγελίας την οποία εξέδωσε για ανεύρεση προσωπικού.
10/08/2018 | 12:19