Γυναικοκτονία Αγρίνιο: Στη φυλακή ο 30χρονος δολοφόνος της Δώρας

Προφυλακιστέος με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του ο 30χρονος όπου δολοφόνησε τη 43χρονη Δώρα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (11/11) πυροβολώντας τη.
Ο 30χρονος γυναικοκτόνος, μετέβηκε υπό δρακόντια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου., ενώ ακόμα επιμένει ότι το έγκλημά του δεν ήταν σχεδιασμένο αλλά ενήργησε εν βρασμώ ψυχής.
«Συγγνώμη, συγγνώμη, συγγνώμη από όλους μας, στην οικογένειά της και πριν από όλα στα παιδιά της που έμειναν ορφανά από μάνα. Ο αδερφός μου είχε ιστορικό ψυχικής διαταραχής από παλιότερα. Είναι ένα παιδί με πολλά ψυχολογικά προβλήματα, τον πηγαίναμε σε ψυχιάτρους. Νόμιζε πως βρήκε τη σωτηρία του κοντά της αλλά δυστυχώς καταλήξαμε σε τραγωδία», δήλωσε χαρακτηριστικά η αδερφή του δράστη.
- 59 λεπτά πριν Το σχέδιο των Χιλιανών διαρρηκτών: Πώς «χτυπούν» πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα
- 2 ώρες πριν Ποια ψηφία να αποφεύγεις στη λοταρία – Τι λέει ειδικός στα τυχερά παιχνίδια
- 3 ώρες πριν Δεν σε παίρνει ο ύπνος; 7 πρακτικές που βοηθούν















