Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Γιατί πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα προετοιμασία

Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Γιατί πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα προετοιμασία
Ελάτε στους πλέον εξειδικευμένους στους γραπτούς διαγωνισμούς ΑΣΕΠ. Επίλέξτε ΤΩΡΑ ένα από τα τρία πακέτα εκπαίδευσης.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το workenter.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στην Gooogle

Συγκεκριμένοι λόγοι κάνουν άκρως απαραίτητη την έναρξη της προετοιμασίας σας για τον 2ο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό όσο πιο σύντομα γίνεται.

Στις νέες γραπτές εξετάσεις ΑΣΕΠ θα τεθούν -για πρώτη φορά σε επίπεδο πανελλήνιου διαγωνισμού- τα προσαρμοστικά τεστ Computerized Adaptive Testing – CAT.

Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τι είναι τα τεστ CAT

Τα τεστ CAT είναι ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων (multiple choice) που εναλλάσσονται. Όταν ένας υποψήφιος απαντά σωστά σε μία ερώτηση η επόμενη που του εμφανίζεται το σύστημα είναι δυσκολότερη.

Όταν ένας υποψήφιος απαντά λάθος σε μία ερώτηση η επόμενη ακριβώς που του φέρνει το ηλεκτρονικό σύστημα είναι πιο εύκολη.

Όλες οι ερωτήσεις έχουν συντελεστή βαρύτητας (δυσκολίας). Έχει “γράψει καλά” ο υποψήφιος που έχει απαντήσει σωστά σε (όσο το δυνατόν) περισσότερες δύσκολες ερωτήσεις.

  • Μπορείτε να δείτε την επίσημη από το ΑΣΕΠ περιγραφή των τεστ, πατώντας ΕΔΩ

Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να κάνουν συνεχή εξάσκηση. Τονίζεται ότι το καθοριστικότερο κριτήριο για την επιτυχία είναι η επίδοση στον γραπτό διαγωνισμό.

Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Γιατί πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα προετοιμασία.

Κάντε τώρα την καλύτερη προετοιμασία στην καλύτερη τιμή με το workenter.gr και το εκπαιδευτικό κέντρο “Επίγνωσις” και επιπλέον κερδίστε:

  • Δωρεάν αίτηση για τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις, εφόσον κάνετε αγορά ενός και των τριών πακέτων έως τις 31 Δεκεμβρίου 2024 και ώρα 23:59
  • Δωρεάν συμμετοχή στο πρόγραμμα “ASEP SPECIAL“, αξίας 390 ευρώ, για όσους υποψηφίους επιλέξουν το πλήρες πακέτο προετοιμασίας “Full Pack“.
  • Δωρεάν πρόσθετο υλικό από τον καθηγητή πανεπιστημίου κ. Βένο Καρατζόγλου. Το εγχειρίδιο αυτό είναι 100 σελίδων σε μορφή PDF και θα προστεθεί σε όλα τα πακέτα προετοιμασίας.

Ξεκινήστε τώρα την προετοιμασία σας πατώντας ΕΔΩ

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Background decoration Background decoration
Διορισμός Τώρα!
01

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα (μηνιαία ή ετήσια) για να μαθαίνεις όλες τις θέσεις ανάλογα με τα προσόντα σου.

02

Μάθε πρώτος τις προκηρύξεις

Μάθε πρώτος ποιες προκηρύξεις θα εκδώσουν ΑΣΕΠ και φορείς. Έλα ένα βήμα πιο κοντά στον διορισμό.

03

Επιλέγεις τη θέση που σε ενδιαφέρει

Αξιοποιείς πλήρως τη μοριοδότηση ΑΣΕΠ με προκηρύξεις που ταιριάζουν στην ειδικότητα και την περιοχή σου.

04

Κάνεις την αίτηση σωστά και έγκυρα

Μεγιστοποιείς το χρόνο δημιουργίας σωστής αίτησης για προκηρύξεις μονίμων «Κ» και ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ).

Αγγελίες

Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Μαρκόπουλο )

Η Αθηναϊκή Στρωματοποιία ΑΕΒΕ αναζητά έμπειρο Εργάτη Αποθήκης για να ενταχθεί στην δυναμική τους ομάδα στις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Μαρκόπουλο Λήξη: 28-06-2026
Οικιακές Εργασίες – Καθαριότητα

Προσωπικό Καθαριότητας – Αττική (Χαϊδάρι)

Η Εταιρεία καθαρισμού Alpha Clean Services με έδρα το Χαϊδάρι αναζητά έμπειρη καθαρίστρια για στελέχωση συνεργείου καθαρισμού πολυκατοικιών.

Χαϊδάρι Λήξη: 26-06-2026
Υγεία – Ομορφιά

Φαρμακοποιοί – Αττική (Κηφισιά)

Τα Φαρμακεία Παντελής Μαλιωτάκης - Pamepharmacy στα βόρεια προάστια της Αττικής αναζητούν συνεργάτες με επαγγελματισμό, ομαδικό πνεύμα και θετική διάθεση για την θέση του Φαρμακοποιού.

Κηφισιά Λήξη: 26-06-2026
Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Αθήνα)

Η εταιρεία Βενέτης Α.Β.Ε.Ε.Τ., κορυφαία αλυσίδα στον κλάδο της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής, των έτοιμων γευμάτων και του καφέ αναζητά Αποθηκάριο – Πικαδόρο (Picker) Μαναβικής με έδρα τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Λυκόβρυση.

Αθήνα Λήξη: 26-06-2026
Εστίαση – Εξυπηρέτηση

Ζαχαροπλάστες – Αττική (Αθήνα)

Το βραβευμένο με Michelin Plate εστιατόριο «VEZENÉ» επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα του Pastry Chef.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Αθήνα)

Η Εταιρεία ανακύκλωσης ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε., επιθυμεί να στελεχώσει την ομάδα της στο έργο της μεταφοράς και αναζητά υποψήφιους Οδηγούς με δίπλωμα Ε΄ κατηγορίας.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Πειραιάς)

Η εταιρεία Kordoni.gr με έδρα τον Πειραιά, με πολυετή δραστηριότητα στην εισαγωγή και διανομή ναυτιλιακών προϊόντων αναζητά οδηγό για διανομές εντός Αττικής.

Πειραιάς Λήξη: 16-06-2026
Πωλητές

Πωλητές – Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη)

Η εταιρία Συμβούλων Upgrade για λογαριασμό πελάτη της, που δραστηριοποιείται στον χώρο της επαγγελματικής αισθητικής και της διανομής premium beauty brands, αναζητά Πωλήτρια.

Θεσσαλονίκη Λήξη: 12-06-2026

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 210521

Αποστολή δελτίων τύπου: [email protected]

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr