Γραπτός ΑΣΕΠ: Αντίστροφη μέτρηση για τις εξετάσεις

Προλαβαίνετε για προετοιμασία με το πακέτο Fast Pack
Αποκτήστε τώρα το πακέτο Fast Pack κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για να πιάσετε τουλάχιστον τη βαθμολογική βάση

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη διενέργεια των εξετάσεων του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2022.

Το ΑΣΕΠ με ανακοίνωσή του προσδιόρισε τα εξεταστικά κέντρα αλλά και το πρόγραμμα των εξετάσεων.

Στα θρανία θα καθίσουν 108.000 υποψήφιοι επιθμώντας να αξιοποιήσουν τη μοναδική ευκαιρία μόνιμου διορισμού, δεδομένου ότι η επομένη θα υπάρχει σε δύο χρόνια - ξανά με γραπτό διαγωνισμό.

Σημειώστε ότι όσες προκηρύξεις "Κ" εκδίδονται αυτή την περίοδο και αφορούν ΠΕ και ΤΕ καλύπτουν απλώς τα αιτήματα των φορέων που υποβλήθηκαν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Οποιοδήποτε αίτημα φορέα για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού μετά από αυτήν την ημερομηνία θα ικανοποιείται μόνο μέσω του γραπτού διαγωνισμού.

Μοναδική ευκαιρία

Με τα δεδομένα αυτά, 30 μέρες πριν από τις εξετάσεις, οι υποψήφιοι οφείλουν να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για μόνιμο διορισμό, μέσω των γραπτών εξετάσεων της 4ης Μαρτίου. Διότι η επόμενη ευκαιρία που θα αφορά σε ΠΕ και ΤΕ σε μεγάλη κλίμακα θα υπάρξει σε δύο χρόνια.

Σημειώστε ότι για τα έτη 2023 και 2024 θα διατεθούν περίπου 8.500 μόνιμες θέσεις.

Το Fast Pack σας οδηγεί στην επιτυχία

Το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα προετοιμασίας Fast Pack που προσφέρεται από το workenter.gr και το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις" σας δίνει τη δυνατότητα άρτιας προετοιμασίας ακόμα και λίγες μέρες πριν από τις εξετάσεις.

Συντομεύει την εξεταστέα ύλη στα απαραίτητα προκειμένου να μη χάσετε καθόλου χρόνου και να μην γεμίσετε περιττές γνώσεις. Αυτό το επιτυγχάνει με καλογραμμένες και περιεκτικές σημειώσεις 300 σελίδων και για τα δύο μαθήματα που θα εξεταστούν.

Παράλληλα σας φέρνει ενώπιον των εξετάσεων με 1.000 ερωτήματα multiple choice αυξανόμενης δυσκολίας στα πρότυπα των εξετάσεων ΑΣΕΠ.

Μπείτε τώρα στη διαδικασία απόκτησης του πακέτου Fast Pack κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για να πιάσετε τουλάχιστον τη βαθμολογική βάση (55 μονάδες σε κάθε μάθημα).

Πώς αγοράζετε το Fast Pack 

  • Στέλνετε μήνυμα στο [email protected] γράφοντας στο θέμα FAST PACK και στο κείμενο του μηνύματος το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνό σας.
  • Εναλλακτικά καλέστε στα τηλέφωνα: 211 9555 022, 211 9555 025 και 211 9555 099
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram