Διήμερος φοιτητικός διαγωνισμός από την KPMG

Ειδήσεις
Διήμερος φοιτητικός διαγωνισμός από την KPMG
Θα δοθεί έπαθλο στην καλύτερη ομάδα - Δωρεάν συμμετοχή
φοιτητές
Οι υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν βιογραφικό μέχρι τις 15 Απριλίου 2018
Μιχάλης Τσιλιβάκος
10/04/2018 | 07:41

Η KPMG, πάροχος ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, δίνει την ευκαιρία σε 24 φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, να συμμετάσχουν σε ένα 2ήμερο workshop, με θέμα ''Business Case Analysis & Presentation Skills''.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να συναγωνιστούν, δίνοντας λύση σε ένα αληθινό επιχειρηματικό ''πρόβλημα'', με τους νικητές να λαμβάνουν σημαντικά βραβεία. 

Σε ποιούς απευθύνεται:

Σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές με στόχο να δώσει σε νέους ανθρώπους τα εφόδια για να αναπτύξουν και να ενισχύσουν τις δεξιότητες τους στη δημιουργία και ανάλυση business plans, στη διαχείριση του χρόνου, στην ομαδικότητα, στις τεχνικές επικοινωνίας και παρουσίασης και στη δημιουργική σκέψη.

Συμμετοχή:

Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να δημιουργήσουν ομάδες των τεσσάρων ατόμων, να φτιάξουν ένα ελκυστικό βιογραφικό σημείωμα και να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 15 Απριλίου 2018.

Η  διάρκεια του workshop είναι δύο μέρες, από τις 09:00 έως τις 17:00. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας του δίνεται έπαθλο στη νικητήρια ομάδα. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα προηγηθούν συνεντεύξεις για την τελική επιλογή των ομάδων.

Πληροφορίες:

Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα στα γραφεία της εταιρείας στην Αγ. Παρασκευή (10 & 11 Μαΐου 2018)

Online φόρμα συμμετοχής, ΕΔΩ

Τηλέφωνα: +302106062265 (κ. Βάνα Ταμπόνε) , +302106062107 (κ. Θανάσης Κανάργιας)