Εξαγωγή λιαστής ντομάτας με μικροχρηματοδότηση

Franchise
Εξαγωγή λιαστής ντομάτας με μικροχρηματοδότηση
Το αρχικό κεφάλαιο υπολογίζεται στα €25.000
Ντομάτες προς ξήρανση πάνω σε σχάρα
Πέτρος Παπαβασιλείου
31/10/2017 | 18:21

Το «εργαλείο» της μικροχρηματοδότησης βρίσκει εξαιρετική εφαρμογή σε ευέλικτα project «μικρού κυβισμού». Σύμφωνα με την πιλοτική μελέτη που κατήρτισε ο σύμβουλος επιχειρήσεων και διευθυντής της ErgoQ, κ. Στέφανος Κουζώφ, για να επεκταθεί κανείς στα… χωράφια της λιαστής ντομάτας -και μάλιστα σε επίπεδο εξαγωγών- αρκεί να διαθέτει αρχικό κεφάλαιο 25.000 ευρώ.

H μικροχρηματοδότηση αφορά δάνειο από 1.000 έως 25.000 ευρώ για ανάπτυξη μιας νέας ή υφιστάμενης μικρομεσαίας επιχείρησης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξοπλισμό, ανακαίνιση ή κεφάλαιο κίνησης. Στην Ελλάδα, μικροχρηματοδότηση παρέχουν τόσο η Παγκρήτια Τράπεζα όσο και η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας.

Ποιους αφορά: Μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις (έως 50 άτομα και τζίρο μικρότερο των 10 εκατ. ευρώ) όλων των κλάδων της οικονομίας.

Προθεσμία: Ανοικτό καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Τι χρηματοδοτείται: Έως 25.000 ευρώ για αγορά α' και β' υλών, εμπορευμάτων, εξοπλισμού (καινούργιου ή μεταχειρισμένου) και ανακαινίσεις.

Χρηματοδότηση: Αποπληρωμή έως 48 μήνες, περίοδος χάριτος έως 6 μήνες, ετήσιο επιτόκιο από 6%, εγγυητής για το δάνειο, χωρίς προσημείωση ακινήτου. 

Διεύθυνση Υποβολής: Στα κατά τόπους καταστήματα της Παγκρήτιας Τράπεζας ή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας.

Πατήστε στο κουμπί «Πιλοτική μελέτη» για να έχετε στα χέρια σας, εύκολα, γρήγορα και απλά, ένα πλήρες πλάνο για την εξαγωγή λιαστής ντομάτας με μικροχρηματοδότηση.

Πιλοτική μελέτη
PDF icon
arthro-bplan_mfin.pdf