Δημόσιο - ΑΣΕΠ

Το workenter μπαίνει στη μάχη των αιτήσεων

Όλες οι προθεσμίες για τους διαγωνισμούς των εκπαιδευτικών

Στείλτε email στο [email protected] γράφοντας τον κωδικό της προκήρυξης για την οποία θέλετε να κάνετε αίτηση και συμπληρώνοντας ονοματεπώνυμο και αριθμό τηλεφώνου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες επιλογής 4.500 μονίμων εκπαιδευτικών και ειδικού εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού μέσω διαδικασιών του ΑΣΕΠ.

Μετά και την δημοσιοποίηση των προκηρύξεων 4ΕΑ/2019 και 5ΕΑ/2019, σημειώστε όλες τις προθεσμίες:

  • 1ΕΑ/2019 και 2ΕΑ/2019: Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 21Μαΐου 2019 ημέρα Τρίτη και λήγει στις 5 Ιουνίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.  Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών ορίζεται από την Τετάρτη 8 Μαΐου έως και την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019. Διαβάστε: ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν οι προκηρύξεις 1ΕΑ/2019 και 2ΕΑ/2019
  • 3ΕΑ/2019: Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις Εκπαίδευσης έως τις 30 Μαΐου. Οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ υποβάλλονται από τις 8 έως τις 24 Μαΐου. Διαβάστε: ΑΣΕΠ - Ειδική Αγωγή: Αιτήσεις, τώρα, για προσλήψεις μονίμων (3ΕΑ/2019)
  • 4ΕΑ/2019 και 5ΕΑ/2019: Στο Εθνικό Τυπογραφείο απεστάλησαν για δημοσίευση οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ 4ΕΑ/2019 και 5ΕΑ/2019, που αφορούν στη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση κατηγοριών ΤΕ και ΔΕ αντίστοιχα. Διαβάστε: ΑΣΕΠ - Ειδική Αγωγή: Στο Εθνικό Τυπογραφείο οι προκηρύξεις 4ΕΑ και 5ΕΑ/2019

To workenter μπαίνει στην διαδικασία των αιτήσεων. 

Για όλους εσάς τους χιλιάδες επισκέπτες (και φίλους) μας, που το ζητάτε εδώ και μήνες, το workenter σχεδίασε, δημιούργησε και σας προσφέρει την υπηρεσία weconsult.

Με την υπηρεσία weconsult, από σήμερα το workenter θα είναι ακόμη πιο κοντά σας και αναλαμβάνει την διαδικασία για τη σωστή συμπλήρωση των αιτήσεων για ΑΣΕΠ και φορείς του Δημοσίου. Σύντομα, η υπηρεσία θα καλύπτει τα προγράμματα εργασίας και επιδομάτων.

Μια ομάδα έμπειρων συμβούλων με πολυετή εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία είναι έτοιμη να σας υποστηρίξει ώστε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τις δυνατότητές και τα προσόντα σας.

Αρκούν 3 απλά βήματα:

1 - Στέλνετε email στο [email protected] γράφοντας τον κωδικό της προκήρυξης για την οποία θέλετε να κάνετε αίτηση και συμπληρώνοντας ονοματεπώνυμο και αριθμό τηλεφώνου.

2 - Σας τηλεφωνούμε για να σας εξηγήσουμε την διαδικασία και να καθορίσουμε συνάντηση

3 - Οι σύμβουλοί μας αναλαμβάνουν την διαδικασία για να υποβάλετε σωστά την αίτησή σας

Στείλτε σήμερα το email σας στο [email protected]

Για περιορισμένο αριθμό αιτήσεων.

?>