Δημόσιο - ΑΣΕΠ

2.026 θέσεις (μόνιμοι, εποχικοί) στα νοσοκομεία όλης της χώρας

Ποιοί διαγωνισμοί "τρέχουν", ποιοί έρχονται - Σε ισχύ (και) νέες προκηρύξεις

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας
06/08/2018 | 14:23

Ανοίγει (για τα καλά) ο... χορός των προσλήψεων στα νοσοκομεία όλης της χώρας: 

(1) Ύστερα από την ολοκλήρωση των διαδικασιών υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων, στον ιστότοπο του υπουργείου Υγείας, για επικουρικό προσωπικό (πλην ιατρών) -η οποία πήρε παράταση έως απόψε (6/8), τα μεσάνυχτα-, το Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας εξέδωσε νέα προκήρυξη για την πρόσληψη 56 υπαλλήλων (δείτε παρακάτω τα ενεργά links).

(2) Ταυτόχρονα, αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα να εκδοθεί Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου και να αποσταλεί αίτημα στο ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 1.200 μονίμων υπαλλήλων στα νοσοκομεία και τις Μονάδες Υγείας. Θα επιλεγούν διοικητικοί, νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό (δείτε αναλυτικά τις ειδικότητες, πατώντας ΕΔΩ).

(3) Τον Σεπτέμβριο αναμένεται η έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων για τους 953 γιατρούς όλων των ειδικεύσεων στις Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) όλης της χώρας.

Συνολικά, 2.026 υπάλληλοι θα στελεχώσουν κενές θέσεις σε διάφορες νοσοκομειακές μονάδες.

Οι θέσεις αυτές αφορούν υπαλλήλους διαφόρων ειδικοτήτων: διοικητικών, ιατρών, νοσηλευτών και βοηθητικού προσωπικού.

Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι 18 έως 65 ετών, οι οποίοι πρέπει να πληρούν τα τυπικά προσόντα πρόσληψης που τίθενται για κάθε διαγωνισμό (υποψήφιοι ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ).

Το workenter δημοσιεύει διαγωνισμούς που «τρέχουν» και που αναμένονται να προκηρυχθούν άμεσα. Δείτε για κάθε ειδικότητα προσόντα και δικαιολογητικά που απαιτούνται:

Εξέλιξη: