Δημόσιο

Προσλήψεις μέσω 13 προκηρύξεων

Κερδίστε πολύτιμα μόρια προϋπηρεσίας - Κάντε τώρα αίτηση με τo workenter.gr

Κάντε την αίτησή σας έγκυρα με τις υπηρεσίες του workenter.gr

Αξιοποιείστε τις υπηρεσίες του workenter.gr και κάντε αίτηση σε μία ή και περισσότερες προκηρύξεις από αυτές που παραθέτουμε στη συνέχεια. 

Προκειμένου να συμπληρώσετε το ανώτατο όριο προϋπηρεσίας, (84 μήνες ή επτά χρόνια), ώστε να διεκδικήσετε με αξιώσεις διορισμό σε προκήρυξη μονίμων, είναι απαραίτητο να συμμετάσχετε σε ΣΟΧ.

Φροντίστε ώστε η Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στην οποία λαμβάνετε μέρος να έχει (συναφή) σχέση με το πτυχίο σας ή με το απολυτήριό σας.

Η προθεσμία

Πριν από την παράθεση σημαντικών ΣΟΧ της τρέχουσας περιόδου, σας ενημερώνουμε ότι μόλις σήμερα (12/10) έγινε γνωστή η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων που αφορά στην πρόσληψη 113 εκπαιδευτικών στα ΙΕΚ του υπουργείου Τουρισμού.

Λίστα προκηρύξεων ΣΟΧ με μεγάλο ενδιαφέρον

Προκήρυξη μονίμων

Έγκυρες και ορθές αιτήσεις με το workenter.gr 

Διεκδικήστε τις "ανοιχτές" θέσεις με τις υπηρεσίες του workenter.gr. Κάντε την αίτησή σας μαζί μας, γρήγορα, έγκυρα και ορθά.
Τηλεφωνείστε από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, στους αριθμούς:
  • 211 9555 025
  • 211 9555 099
  • 211 9555 050

Εναλλακτικά

Στείλτε e-mail στη διεύθυνση ypiresies@workenter.gr αναγράφοντας στο θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ... (την προκήρυξη που σας ενδιαφέρει)" και μέσα στο κείμενο του μηνύματος το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνό σας.