Δημόσιο

Σε ποιο στάδιο βρίσκεται τώρα η 6Κ/2020, πότε οι προσλήψεις στο υπουργείο Άμυνας

Μόνιμες θέσεις

Μπείτε και εσείς στην υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ" για να λαμβάνετε καθημερινά (επτά μέρες την εβδομάδα) προνομιακή ενημέρωση για προσλήψεις στο Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Ο χρόνος (δείχνει να) λειτουργεί υπέρ δύο συγκεκριμένων προκηρύξεων: της 6Κ/2020 (έκδοση αποτελεσμάτων για τις 1.209 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία) και του διαγωνισμού (ή διαγωνισμών) για την επιλογή 138 μονίμων στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας (πολιτικό προσωπικό).

Σε ό,τι αφορά στην 6Κ/2020, η επεξεργασία συνεχίζεται από την πλευρά του ΑΣΕΠ, το οποίο παράλληλα διεκπεραιώνει και άλλους διαγωνισμούς (για έκδοση ή κατάρτιση αποτελεσμάτων). Εάν καταστεί ανάγκη, λόγω των υγειονομικών συνθηκών, η 6Κ θα βρεθεί μπροστά. Αυτό εξαρτάται από το υπ. Υγείας.

Αναφορικά, τώρα, με τις νέες προσλήψεις στο Πεντάγωνο, δεν θα πρέπει να θεωρηθεί έκπληξη εάν οι διαδικασίες για την πρόσληψη του πολιτικού προσωπικού (138 μόνιμες θέσεις) προηγηθούν αυτών για τους Επαγγελματίες Οπλίτες (1.600 ΕΠ.ΟΠ.).

Την ενημέρωση αυτή, για το τι διαμοίβεται ακριβώς πίσω από τις κλειστές πόρτες ΑΣΕΠ και φορέων, την έχουν πρώτοι οι συνδρομητές της υπηρεσίας "Διορισμός ΤΩΡΑ". Αποκλειστικά ρεπορτάζ την ώρα που συμβαίνουν.

Μπείτε και εσείς στην υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ" για να λαμβάνετε καθημερινά (επτά μέρες την εβδομάδα) προνομιακή ενημέρωση για προσλήψεις στο Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, με αγγελίας ημέρας! (δηλαδή τις λαμβάνετε την ίδια ημέρα που δημοσιεύονται).

 

Κόστος για την συνδρομητική υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ"

  • Ετήσια συνδρομή: 30 ευρώ

  • Μηνιαία συνδρομή: 3 ευρώ 

Τι πρέπει να κάνετε

 
  • Μπαίνετε στην μπλε φάσα, με τίτλο workenter υπηρεσίες, που βρίσκεται στην κεντρική σελίδα του workenter.gr
  • Πατάτε την ένδειξη "Διαβάστε περισσότερα". 
  • Επιλέγετε το σημείο "Διορισμός ΤΩΡΑ" που βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας. 
  • Αφού μπήκατε στη σελίδα πατάτε το κουμπί "Εγγραφή". Γράφετε τα στοιχεία σας και ολοκληρώνετε την εγγραφή σας σε ένα λεπτό!

Γραφτείτε, τώρα, πατώντας ΕΔΩ

Αν έχετε απορίες για το πως γίνεται η εγγραφή δείτε ΑΥΤΟ