Δημόσιο

Διορισμός ΤΩΡΑ: Πώς θα μπείτε στο δημόσιο με λιγότερα μόρια

Αξιοποιήστε ειδικότητα και εντοπιότητα

Η νέα υπηρεσία προσφέρει προκηρύξεις σε συναφή φάσμα ειδικοτήτων όλης της επικράτειας
22/02/2021 | 17:05

Την πλήρη αξιοποίηση της εντοπιότητας -που ανοίγει την πόρτα του Δημοσίου- προσφέρει η νέα υπηρεσία του workenter.gr "Διορισμός ΤΩΡΑ".

Σημειώστε τα δεδομένα της εντοπιότητας:

Σε όλες τις προκηρύξεις, πλην μονίμων, η εντοπιότητα είναι το βασικό κριτήριο επιλογής:

(-) Μεταξύ των υποψηφίων προηγούνται αυτοί που έχουν εντοπιότητα. Παράδειγμα: Ο φορέας Φ έχει εκδώσει μία θέση. Από τους δύο υποψηφίους ο ένας έχει εντοπιότητα. Αυτός που δεν έχει εντοπιότητα έχει 1.200 μόρια. Ο άλλος, (με εντοπιότητα), συγκεντρώνει 900 μόρια. Τη θέση κερδίζει αυτός που έχει την εντοπιότητα και ας έχει λιγότερα μόρια. Δηλαδή, αυτός με τα 900. Η πιθανότητα να διοριστεί αυτός με τα 1.200 μόρια ισχύει μόνο στην περίπτωση που ο έχων εντοπιότητα δεν αποδεχθεί τον διορισμό.

(-) Το παράδειγμα αυτό εξηγεί την ουσία της υπηρεσίας "Διορισμός ΤΩΡΑ": Στέλνει πάνω στους υποψηφίους προκηρύξεις της ειδικότητας και της περιοχής τους. Στόχος είναι να αξιοποιηθούν τα δύο προσόντα του υποψηφίου: η ειδικότητα και η εντοπιότητα

Ταυτόχρονα, η νέα υπηρεσία προσφέρει προκηρύξεις σε συναφή φάσμα ειδικοτήτων όλης της επικράτειας, αποκλειστικές προκηρύξεις για όλα τα πτυχία, "μυστικά" και tips για τον διορισμό. 

  • Κάντε εγγραφή στον "Διορισμό ΤΩΡΑ", πατώντας ΕΔΩ.
  • Αν έχετε απορίες για το πως γίνεται η εγγραφή δείτε ΑΥΤΟ