Επιχειρείν

Red Berry Coffee: Μια σύγχρονη αλυσίδα καφεπωλείων

Μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον δυναμικό χώρο του καφέ

Η ιστορία των REDBERRY COFFEE ξεκινά το 2005 από τον κ. Γεώργιο Μπίµπιζα ο οποίος δηµιουργεί τα µοναδικά για την εποχή εκείνη, δύο πρότυπα καταστήµατα STREET CΟFFEE και ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟΥ στον Πειραιά και την Καλλιθέα. Από τότε o καφές και η µικρή εστίαση παραμένουν η αγάπη και το µεράκι του κ.Μπίµπιζα και το 2018 παρουσιάζει στην αγορά την ολοκληρωμένη και καινοτόμο πρόταση του τα REDBERRY COFFEE ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΑΦΕΠΩΛΕΙΑ.

Τα καταστήματα REDBERRY COFFEE -ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΑΦΕΠΩΛΕΙΑ είναι ένας µοντέρνος συνδυασμός ESPRESSO STREET CΟFFEE και ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟΥ. Σε έναν ζεστό, φιλόξενο και όμορφο περιβάλλον εξυπηρετούν ποιοτικά και ολοκληρωμένα κάθε επισκέπτη σερβίροντας ποιοτικούς καφέδες, ζεστά και κρύα ροφήματα, τσάι, ζεστά-κρύα σάντουιτς, σαλάτες, φυσικούς χυμούς, φρεσκοαλεσµένους καφέδες για το σπίτι και το γραφείο, από το Σύγχρονο καφεκοπτείο ενώ, προσφέρουν ακόµη την επιλογή για πώληση χρηστικών και ξεχωριστών αξεσουάρ, κούπες, φλυτζάνια κλπ.

µια άριστη επένδυση με, σχετικά χαµηλό αρχικό κόστος, καλή απόδοση και αξιοσηµείωτη ρευστότητα

Τα REDBERRY COFFEE - ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΑΦΕΠΩΛΕΙΑ προσφέρουν στον συνεργάτη-Franchisee, µέσα από την εµπειρία της µητρικής εταιρείας αλλά και από την χρήση ενός κατοχυρωµένου ονόµατος συνυφασµένου µε τον κόκκινο καρπό-κεράσι (RED BERRY), πηγή του καφέ, µια άριστη επένδυση καθώς, απαιτεί σχετικά χαµηλό αρχικό κόστος ενώ εξασφαλίζει καλή απόδοση και αξιοσηµείωτη ρευστότητα.

Το «πακέτο» που προσφέρει η µμητρική εταιρία στον υποψήφιο συνεργάτη–Franchisee περιλαµβάνει: Κατοχυρωμένο σήμα, Ολοκληρωμένη πρόταση καταστήµατος, τεχνογνωσία στο στήσιµο και την οργάνωση του καταστήματος, επίβλεψη των εργασιών κατά το στάδιο του στησίματος, συνεχή υποστήριξη λειτουργίας του καταστήµατος, αρχική εκπαίδευση και συνεχή µετεκπαίδευση του προσωπικού, συνεχή προµήθεια όλων των προϊόντων, προβολή του καταστήματος και της επιχείρησης, κλπ.

Ο συνεργάτης-Franchisee θα πρέπει να διαθέτει ή να αποκτήσει κατάστηµα (ιδιόκτητο ή µε ενοίκιο) από 30 τµ και άνω σε εµπορική περιοχή, µε τη μεγαλύτερη δυνατή ροή κόσμου ή εναλλακτικά κατάστηµα σε πολυσύχναστους χώρους αναψυχής (πάρκα, πλατείες κα) ή σε περιοχή µε αυξημένο αριθµό εργαζοµένων σε γραφεία (τράπεζες, οργανισμούς, επιχειρήσεις κλπ.), η δυνατότητα ύπαρξης χώρου ολιγόλεπτης σταθµευσης αποτελεί επιπρόσθετο προνόµιο.

Δείτε το video

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε στον ιστότοπο kemexpo.gr

Επισκεφθείτε το Red Berry Coffee στην Έκθεση ΚΕΜ FRANCHISE Θεσσαλονίκης.