Επιχειρείν

Δυναμική ανάπτυξη για τα Volterra Shops

Παρέχει ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο σε όλες τις κατηγορίες πελατών

Τα Volterra shops είναι ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων ενέργειας, τα οποία ξεκίνησε να δημιουργεί η Volterra A.E. από το 2018.

Η Volterra είναι μέλος του κατασκευαστικού ομίλου AVAX Α.Ε. και ιδρύθηκε το 2010 με δραστηριότητα στους τομείς της παραγωγής, της εμπορίας και της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην αγορά της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στον τομέα της παραγωγής, η εταιρεία διαθέτει αδειοδοτημένα έργα και έργα που ήδη κατασκευάζονται σε πολλές περιοχές της Ελληνικής επικράτειας, με προτεραιότητα την ανάπτυξη μονάδων παραγωγής ενέργειας από Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ). Στον τομέα της εμπορίας η εταιρεία συμμετέχει στο διασυνοριακό εμπόριο, διακινώντας σημαντικές ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας σε Εισαγωγές - Εξαγωγές.

καινοτόμο σύστημα Franchise απόλυτα εναρμονισμένο με την επιχειρησιακή κουλτούρα της Volterra

Το δίκτυο καταστημάτων ενέργειας Volterra Shops, παρέχει ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο σε όλες τις κατηγορίες πελατών, από Νοικοκυριά και Εμπορικά καταστήματα Χαμηλής Τάσης έως και επιχειρήσεις και βιομηχανίες Μέσης Τάσης.

Το καινοτόμο σύστημα Franchise των Volterra Shop απόλυτα εναρμονισμένο με την επιχειρησιακή κουλτούρα λειτουργίας της Volterra, σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, τη συνεχή και ποιοτική υποστήριξη και το ανταγωνιστικό σύστημα αμοιβών και bonus που προσφέρει, οδηγούν σε ένα πολύ δυναμικό και σίγουρο πλαίσιο ανάπτυξης για το παρόν και το μέλλον των συνεργατών -δικαιοδόχων του δικτύου της.

Δείτε το video

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε στον ιστότοπο kemexpo.gr

Επισκεφθείτε την Volterra στην Έκθεση ΚΕΜ FRANCHISE Θεσσαλονίκης.