Επιχειρείν

Mikel: Συμ-μέτοχος σε ένα από τα πιο ισχυρά brands καφέ

Η αρχική επένδυση ξεκινά από τα 80.000 ευρώ - Όλες οι ενέργειες για franchise

Διαβάστε τις "Προδιαγραφές" για να αποκτήσετε, άμεσα και γρήγορα, συνολική εικόνα

Η ιστορία της Mikel Coffee Company ξεκίνησε μόλις το 2008 στην Λάρισα, όπου και άνοιξε το πρώτο της κατάστημα. Η επόμενη επέκταση έγινε στον Βόλο και από τότε η εταιρεία εξελίχθηκε ραγδαία διαθέτοντας, μέσα σε μόλις επτά έτη, ένα δίκτυο περίπου 140 καταστημάτων στην Ελλάδα, την Κύπρο και στο Ντουμπάϊ.

Παράγοντες όπως η επιλογή κόκκων καφέ, το μοναδικό χαρμάνι, η ποιότητα των μηχανών και η τήρηση όλων των φάσεων παρασκευής ροφημάτων είναι μερικοί από αυτούς που ευθύνονται για την επιτυχή πορεία της εταιρείας, η οποία ήδη διαθέτει τεράστια αναγνωρισιμότητα.

Τα καταστήματα της Mikel Coffee Company τα επισκέπτονται καθημερινά χιλιάδες καταναλωτές είτε για αγορές on the go, είτε για να απολαύσουν τα μοναδικά χαρμάνια στο χώρο των καταστημάτων, ενώ μέσω της υπηρεσίας delivery τα προϊόντα της εταιρείας διανέμονται και σε όσους δεν έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν ένα κατάστημα του δικτύου.

Τι πρέπει να κάνει ο δικαιοπάροχος: Το concept της Mikel Coffee Company είναι σχεδιασμένο ώστε να μην είναι απαραίτητη η αυτοαπασχόληση του franchisee. Παρόλα αυτά, η δική μας προσωπική εκτίμηση είναι πως σε ένα κατάστημα επισιτισμού ο ιδιοκτήτης, ακόμη κι αν δεν έχει συγκεκριμένο ρόλο στην παραγωγική διαδικασία ή στην εξυπηρέτηση, πρέπει να φροντίζει ώστε να δημιουργεί προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες, να ελέγχει την τήρηση των διαδικασιών λειτουργίας, αλλά και αυτών που σχετίζονται με την ασφάλεια των τροφίμων και φυσικά να επιτηρεί το στοκ των πρώτων υλών και να επιβλέπει την χρηματοοικονομική διαχείριση.

Πληροφορίες: Εάν επιθυμείτε μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την ομάδα της Mikel Coffee Company στα τηλέφωνα 2410 530024, 2410 534020 και στον ιστότοπο www.mikelcc.gr.

Οι πληροφορίες και τα τεχνικά στοιχεία προέρχονται από τον κ. Παναγιώτη Δραγουμάνο, οικονομολόγο - σύμβουλο ανάπτυξης επιχειρήσεων ([email protected]).