Ιδιωτικός τομέας

Η καριέρα που ονειρεύεστε

Καριέρα αμέσως μετά την σχολή; Ασφαλώς! Από τα 23; Ασφαλέστατα!

29/08/2019 | 10:11

Οπλισμένοι με τις γνώσεις που σας προσφέρουν οι σπουδές που μόλις ολοκληρώσατε έχετε τα κατάλληλα εφόδια για να ξεκινήσετε μια ονειρεμένη καριέρα. Εκτός κι αν τα όνειρά σας σταματούν σε έναν φάκελο με δικαιολογητικά για το δημόσιο ή σε μια εργασιακή απασχόληση που εξασφαλίζει «τα προς το ζην», κάτι που ως φοιτητές σίγουρα το δοκιμάσατε.

Η προσπάθεια για επιλογή καριέρας δεν είναι κάτι εύκολο. Εδώ η συμβουλή του Κομφούκιου μπορεί να βοηθήσει σε ένα πρώτο επίπεδο: «Επιλέξτε μια δουλειά που αγαπάτε και ποτέ δεν θα χρειαστεί να εργαστείτε μια μέρα στη ζωή σας». Αυτή είναι η αλήθεια: μια δουλειά αρκεί για να ζούμε, αλλά μια καριέρα είναι υπόθεση ζωής.

Σε μια πρόσφατη έρευνα, σε Αμερικάνικο πανεπιστήμιο, οι φοιτητές σκιαγράφησαν τα χαρακτηριστικά που συνιστούσαν την ιδανική εργασιακή απασχόληση. Τα αποτελέσματα δεν εκπλήσσουν, καθώς το όραμα για δημιουργικότητα και εξέλιξη είναι ζωντανό. Οι φοιτητές λοιπόν:

- Επιθυμούν την ανεξαρτησία στην εργασία τους, αλλά επίσης το κύρος και την αξιοπρέπεια που παρέχει ένας μεγάλος οργανισμός

- Θέλουν να συντάσσονται με την κουλτούρα και την φιλοσοφία μιας μεγάλης και υγιούς εταιρείας, με μοντέρνες πεποιθήσεις, αλλά επιθυμούν να αποτινάξουν τα γραφειοκρατικά γρανάζια και τις ρουτίνες της

- Επιθυμούν να μπορούν να εκφράζουν την φιλοσοφία τους, να αναπτύσσονται και να βελτιώνουν το βιοτικό τους επίπεδο με βάση την δημιουργικότητα και την αξιοκρατία και όχι με επετηρίδες

- Θα ήθελαν η εργασιακή τους απασχόληση να ικανοποιεί το όραμά τους για το μέλλον, να είναι κάτι που αξίζει τον κόπο και που έχει θετικό αποτύπωμα στην Κοινωνία.

Αυτά τα αποτελέσματα δεν εκφράζουν μόνο τους Αμερικάνους φοιτητές. Οι νέοι σε όλο τον κόσμο, και στην Ελλάδα έχουν παρόμοια όνειρα: να πάρουν την ζωή (και την απασχόληση) στα χέρια τους.

Οι απαντήσεις τους δεν θα μπορούσαν να περιγράψουν με πιο ακριβή τρόπο την καριέρα στον ασφαλιστικό κλάδο, όπως αυτή μπορεί να υλοποιηθεί στους κόλπους ενός κορυφαίου οργανισμού, όπως είναι η Εθνική Ασφαλιστική.

Ο κλάδος

Στην Ελλάδα ο κλάδος της ιδιωτικής Ασφάλισης αναπτύσσεται συνεχώς και εξελίσσεται σε έναν από τους πιο δυναμικά ανερχόμενους τομείς της Οικονομίας. Οι ασφαλιστικές μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα ωθούν προς νέες τάσεις και χρόνο με το χρόνο σχηματίζεται μια νέα τάξη πραγμάτων. Παράλληλα, το ισχύον ασφαλιστικό σύστημα και η κάλυψη από τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία κρίνεται ανεπαρκής, από τους περισσότερους ασφαλισμένους, τόσο στον τομέα της συνταξιοδότησης, όσο και στον τομέα της νοσοκομειακής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Σε αυτό το πλαίσιο ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι, αποφασίζουν να εμπιστευτούν μία Ιδιωτική Ασφαλιστική Εταιρία. Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό, το οποίο συνιστά μια μοναδική ευκαιρία: στην Ελλάδα, μόνο το 25% των Ελλήνων είναι ασφαλισμένοι. Το ποσοστό αυτό στις ευρωπαϊκές χώρες ξεπερνά το 70%! Αυτά σημαίνουν ότι η Ιδιωτική Ασφάλιση – με έμφαση στον κλάδο Συνταξιοδότησης & Υγείας έχει πολύ δυναμικές προοπτικές για το άμεσο αλλά και για το απώτερο μέλλον.

Ανάγκη για Εξ-Ασφάλιση

Ο θεσμός της Ιδιωτικής Ασφάλισης, ο οποίος μεταφράζεται σε αυξημένη προστασία, αξιοπιστία και σωστή εξυπηρέτηση, έχει ολοένα και μεγαλύτερη βαρύτητα και στην Ελλάδα. Αποτελεί κοινή συνείδηση πως, ξεκινώντας από εμάς τους ίδιους και προχωρώντας σε όλα όσα μας περιβάλλουν - οικογένεια, εργασία, ιδιοκτησία, αποταμίευση - η Ιδιωτική Ασφάλιση προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για οτιδήποτε αναπάντεχο. Γιατί είτε συμπληρώνει ουσιαστικά την δημόσια ασφάλιση, είτε σε πολλές περιπτώσεις, είναι η μόνη επιλογή.

Η Ασφάλιση δεν είναι πολυτέλεια. Είναι επένδυση ζωής. Είναι βέβαιο ότι μετά την παρατεταμένη κρίση στην ελληνική οικονομία ολοένα και περισσότεροι Έλληνες θα αναζητήσουν την εξασφάλισή τους μέσω των ιδιωτικών ασφαλιστικών επιχειρήσεων. Άλλωστε, τα ασφαλιστικά προγράμματα έχουν πλέον μεγάλη ευελιξία ώστε να προσαρμόζονται στα “μέτρα” του καθένα και να του δίνουν την πρακτική δυνατότητα να επιλέξει τη μορφή κάλυψης που επιθυμεί σύμφωνα με τις οικονομικές του δυνατότητες. Είναι ακόμα σημαντικό ότι πολλοί είναι εκείνοι που δεν μένουν σε μία μόνο ασφάλιση αλλά συνδυάζουν περισσότερα προγράμματα – ειδικά στον τομέα των ασφαλειών Ζωής και Υγείας – για να αντιμετωπίσουν σφαιρικά τις αυξημένες απαιτήσεις και να διασφαλίσουν ότι ακόμα και στις “δύσκολες ώρες” αυτοί και οι οικογένειες τους θα μπορούν να διατηρήσουν την ποιότητα ζωής που τους αρμόζει. Αυτά σημαίνουν ότι η Ιδιωτική Ασφάλιση – με έμφαση στον κλάδο Συνταξιοδότησης & Υγείας έχει πολύ δυναμικές προοπτικές για το άμεσο αλλά και για το απώτερο μέλλον.

Καριέρα στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η απασχόληση στον κλάδο είναι ευκαιρία καριέρας με χαρακτηριστικά όπως συνεχής εξέλιξη, ελευθερία κινήσεων, ευκαιρίες ανέλιξης, καλύτερη ποιότητα ζωής μέσα από την ισορροπία προσωπικού και επαγγελματικού χρόνου, ανάδειξη ικανοτήτων, προκλήσεις, ευελιξία, ευκαιρίες συνεχούς μάθησης, οικονομική αυτονομία και σταθερότητα, ηθικές ανταμοιβές. Όταν μάλιστα αυτή η καριέρα χτίζεται στο εργασιακό περιβάλλον της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, της κορυφαίας εταιρείας στον κλάδο, τα οφέλη πολλαπλασιάζονται.

Στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής ορίζει ο ίδιος τους στόχους του. Με την καθημερινή του δραστηριότητα ορίζει το πώς και πότε θα κάνει πράξη τα όνειρά του. Οικονομικά οι αποδοχές του δεν έχουν «οροφή». Η οικονομική του εξέλιξη βρίσκεται στα δικά του χέρια. Είναι ένας «ατομικός επιχειρηματίας» που δεν επενδύει κάποιο αρχικό κεφάλαιο, αλλά τον ίδιο του τον εαυτό αναπτύσσοντας και βελτιώνοντας τις ικανότητές του.

Ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής δεν «πουλάει προϊόντα» αλλά προσφέρει λύσεις σε ανάγκες που απασχολούν όλους μας!

Ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής είναι ο επαγγελματίας που πραγματώνει την ασφαλιστική ιδέα. Ο ρόλος του δεν είναι μόνο επαγγελματικός. Το επάγγελμα έχει έντονα κοινωνικές διαστάσεις, γιατί οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι αναντικατάστατες. Με τις πολλαπλές δραστηριότητες του ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής στον κλάδο Ζωής – Επενδύσεων, Υγείας & Γενικών Ασφαλίσεων υποστηρίζει και μεριμνά για τη διατήρηση του βιοτικού επιπέδου των ασφαλισμένων.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ είναι η μεγαλύτερη αλλά και αρχαιότερη εταιρεία της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς η οποία λειτουργεί –προσφέροντας λύσεις όλων των ασφαλιστικών κλάδων (ζωή-γενικές)- διαρκώς από το 1891 οπότε και ιδρύθηκε. Μέλος του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, του μεγαλύτερου χρηματοοικονομικού ομίλου της χώρας, η εταιρεία μετεξελίσσεται σε ένα από τα δυναμικότερα κύτταρα στον Ελληνικό ασφαλιστικό χώρο ενώ παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Το μερίδιο αγοράς που κατέχει στην Ελλάδα την κατατάσσει στην πρώτη θέση του κλάδου.

Αν πιστεύετε ότι διαθέτετε την βούληση για να γίνετε Επαγγελματίες Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι, η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Εδώ η ομαδικότητα, η εργατικότητα, η γνώση και η θέληση ανταμείβονται! Η συνεργασία με την ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική εξασφαλίζει:

- Συνεργασία με την ηγέτιδα δύναμη στον χώρο

- Ένταξη στην ασφαλιστική εταιρία - σημείο αναφοράς στη συνείδηση του κοινού

- Ασφάλεια, ότι ανήκετε σε εταιρεία, που ως μέλος του μεγαλύτερου χρηματοοικονομικού οργανισμού στη ΝΑ Ευρώπη ενσωματώνει αξίες αξιοπιστίας και σταθερότητας

- Μεγάλο χαρτοφυλάκιο ασφαλιστικών προϊόντων

- Συνεχή εκπαίδευση με διεθνείς πιστοποιήσεις στις πιο σύγχρονες δεξιότητες

- Μεγάλες προοπτικές επαγγελματικής καριέρας

- Αξιοκρατικό σύστημα αξιολόγησης και εξέλιξης

- Σύγχρονο κανονισμό εξέλιξης και αμοιβών

- Σύγχρονο πακέτο παροχών

Αυτή δεν είναι μια ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ;

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε την επιθυμία σας να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό του δικτύου της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ πατήστε εδώ.