Έκρηξη σε boiler ξενοδοχείου στην πλατεία Βάθη
Αναστάτωση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην πλατεία Βάθη, μετά από έκρηξη σε boiler που βρίσκεται στο υπόγειο ξενοδοχειακής μονάδας.
Στο σημείο κινητοποιήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική, με 12 πυροσβέστες και τέσσερα οχήματα, ενώ προληπτικά έφτασε και κλιμακοφόρο. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν είχε ξεσπάσει φωτιά και δεν χρειάστηκε επιχείρηση κατάσβεσης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη προήλθε από το σύστημα του boiler. Δεν υπήρξε κίνδυνος για τους ενοίκους ή το προσωπικό του ξενοδοχείου, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες διερευνούν τα αίτια και τυχόν ζημιές στις εγκαταστάσεις.
- 7 λεπτά πριν Super Star: Δωρεάν εισιτήρια, επιστροφή χρημάτων και μεταφορά με λεωφορεία για τους 317 επιβάτες
- 29 λεπτά πριν Πάντειο: 260.000 ευρώ για πυροπροστασία και φοιτητική εστία με 196 κλίνες
- 52 λεπτά πριν Νέο gov.gr: Ενεργοποιείται το Messenger και αλλάζει η σύνδεση με Taxisnet








