ΑΣΕΠ 2Κ/2019: Εκδίδονται τα αποτελέσματα (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Ειδήσεις
ΑΣΕΠ 2Κ/2019: Εκδίδονται τα αποτελέσματα (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)
Πόσοι και ποιοι υποψήφιοι θα κληθούν να στείλουν δικαιολογητικά
ΑΣΕΠ, προκηρύξεις 2019, θέσεις εργασίας, προσλήψεις 2019
Πέτρος Παπαβασιλείου
14/08/2019 | 14:00

Στην τελική φάση φαίνεται να εισέρχεται η διαδικασία έκδοσης αποτελεσμάτων της προκήρυξης 2Κ/2019.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκινήσει η ανάρτηση των πινάκων στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πλήρως πρόσφατο αποκαλυπτικό δημοσίευμα του workenter για την ετοιμότητα του ΑΣΕΠ όσον αφορά την έκδοση των πινάκων κατάταξης (δείτε ΕΔΩ).

Υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΣΕΠ, που επεξεργάζονται την 2Κ/2019, διαβεβαίωναν το workenter ότι η σταδιακή ροή των ονομάτων θα αρχίσει με τους υποψηφίους των κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ, θα συνεχιστεί με αυτούς της ΔΕ και θα ολοκληρωθεί με την κατηγορία ΥΕ.

Στόχος της αρμόδιας Ανεξάρτητης Αρχής είναι μέχρι τα τέλη Αυγούστου να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των δικαιούχων στις κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ.

Σημειώστε δύο ακόμη δεδομένα:

  • Η δημοσιοποίηση των ονομάτων θα γίνει στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ, χωρίς πιθανότατα την αποστολή προσωπικού μηνύματος
  • Η προθεσμία υποβολής των φακέλων θα είναι κατά πάσα πιθανότητα 10ήμερη
  • Θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματα περίπου 3.000 υποψηφίων 

Σημαντικό: Οι υποψήφιοι που θα δουν το όνομά τους στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ και μόνο αυτοί θα πρέπει να αποστείλουν τον πλήρη φάκελο με τα δικαιολογητικά τους. Εάν με το άνοιγμα των φακέλων δεν καλυφθούν οι 1.116 θέσεις διοριστέων, τότε το ΑΣΕΠ θα επανέλθει με νέο κατάλογο ονομάτων, όπως αυτός προκύπτει από τον πίνακα κατάταξης, με βάση τα δηλωθέντα των υποψηφίων στην αίτησή τους.

2 Σχόλια
Αναστασης τασος's picture
Αναστασης τασος
καλησπερας.σας.συγχαρητηρια.για το εργο σας μας.ενημερωνετε αψογα να σας ρωτησω μηπως γνωριζετε αν.θα εκδοθει ποτε.η προκηρυξη για μονιμους ελτα και μονιμους σε φυλακες της δραμας σαν.προσθετη της 6κ/2018 οπως ειχαν αναφερει πριν μηνες.
19/08/2019 | 15:04
Workenter's picture
Workenter
Καλημέρα, ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Για τις φυλακές τις Δράμας είμαστε σε αναμονή εξελίξεων. Για μόνιμους στα ΕΛΤΑ δεν περιμένουμε εξελίξεις.
20/08/2019 | 11:35

Περισσότερα