Δημογλίδου: Απαράδεκτη η διαρροή του «ελληνικού FBI»

Δημογλίδου: Απαράδεκτη η διαρροή του «ελληνικού FBI»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ), Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (17/10) στον Ant1, αναφέρθηκε στη διαρροή των ονομάτων και του οργανογράμματος του ελληνικού FBI.

Στόχος του «ελληνικού FBI» είναι το εγχώριο οργανωμένο έγκλημα καθώς και τα μέλη των μαφιών, τα οποία πλέον γνωρίζουν τα πλήρη στοιχεία όλων των αστυνομικών.

Η Κωνσταντία Δημογλίδου η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής αστυνομίας μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης (17/10) είπε: ««Δεν κατανοούν, κάποιοι άνθρωποι, ότι με τη δημοσιοποίηση αυτών των ονομάτων και των στοιχείων τους, υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για τη ζωή τους».

«Πραγματοποιείται έρευνα για το πώς έγινε η διαρροή. Μάλιστα, υπάρχει κίνδυνος για τους ανθρώπους που υπηρετούν στο Σώμα, αλλά δεν πρόκειται να γίνουν αντικαταστάσεις. Είναι συγκεκριμένοι οι αξιωματικοί που θα υπηρετήσουν σ’ αυτήν την υπηρεσία» ανέφερε μεταξύ άλλων η κα Δημογλίδου.

Διαβάστε επίσης: Νικητής επιστρέφει στην Ελλάδα ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης (Vid&pic)

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review
Arrow Ροή Ειδήσεων

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr