ΑΣΕΠ: Τι πρέπει να προσέξετε στον γραπτό ΑΑΔΕ (1Γ/2022)

Κάντε τώρα τη διαφορά με καλή προετοιμασία
Συγκεκριμένα σημεία που οδηγούν στην πολυπόθητη θέση διορισμού οφείλουν να προσέξουν οι υποψήφιοι στον επικείμενο γραπτό διαγωνισμό της ΑΑΔΕ (ΑΣΕΠ 1Γ/2022)

Συγκεκριμένα σημεία που οδηγούν στην πολυπόθητη θέση διορισμού οφείλουν να προσέξουν οι υποψήφιοι στον επικείμενο γραπτό διαγωνισμό της ΑΑΔΕ (ΑΣΕΠ 1Γ/2022). 

Αυτά είναι:

 • Η καθιέρωση της αρνητικής βαθμολογίας
 • Η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού αναμένεται να εισάγει αφαίρεση του 0,25 του βαθμού σε περίπτωση λανθασμένης απάντησης.  Αυτό σημαίνει ότι οι υποψήφιοι δεν πρέπει να παίζουν... Λόττο με τις απαντήσεις
 • Η ύπαρξη της βάσης 55 για κάθε μάθημα οδηγεί τους υποψηφίους σε καλή προετοιμασία για όλα τα μαθήματα
 • Βάση 60 ως συνολική βαθμολογία για την εισαγωγή στην ΑΑΔΕ. Αυτό σημαίνει ότι σε κάποια μαθήματα οι υποψήφιοι πρέπει να πάνε καλύτερα από την βάση του 55
 • Να απαντηθούν και ερωτήματα μεγαλύτερης δυσκολίας που θα τεθούν στις εξετάσεις
 • Να κατανοηθεί πλήρως η ιδιαίτερη πρακτική του ΑΣΕΠ στα multiple choice των γραπτών διαγωνισμών

Το αντίδοτο στις δυσκολίες αυτές είναι η καλή προετοιμασία που μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ των υποψηφίων και να οδηγήσει στον διορισμό.

Η συνέργεια του workenter.gr και του Εκπαιδευτικού Κέντρου ''Επίγνωσις'' εγγυάται το καλό αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερα γιατί η ''Επίγνωσις'' είναι έμπειρη στα multiple choice, δεδομένου ότι στον τομέα αυτόν έχει εκπονήσει πολλές μελέτες.

Η προετοιμασία που προσφέρεται -την οποία οι υποψήφιοι μπορούν και τώρα να ξεκινήσουν- αφορά:

 • Εκπαίδευση σε ολόκληρο το εύρος της ύλης
 • Επίκαιρες σημειώσεις
 • Links με θέματα που απαντούν στις πολύ δύσκολες ερωτήσεις
 • Συνεχή online tests στα πρότυπα του ΑΣΕΠ
 • Απαντήσεις σε απορίες από την ομάδα καθηγητών

Η αξιοποίηση της δυνατότητας που προσφέρει το workenter.gr, δίνει σημαντικό προβάδισμα στους υποψηφίους που θα επιλέξουν, στην καλύτερη τιμή, αυτού του τύπου την εκπαίδευση.

Ο χρόνος είναι επαρκής για να κάνετε σωστή προετοιμασία και να διεκδικήσετε μία από τις 822 μόνιμες θέσεις στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Ξεκινήστε τώρα προετοιμασία με αξιοποίηση του παρεχόμενου εκπαιδευτικού υλικού έως το τέλος Σεπτεμβρίου, που, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα διεξαχθούν οι γραπτές εξετάσεις.

Η διάρθρωση του εκπαιδευτικού υλικού είναι τέτοια, ώστε οι υποψήφιοι να απαντούν σε όλα τα ερωτήματα multiple choice: Εύκολα, μεσαίας και μεγαλύτερης δυσκολίας.

Η κοινή πρωτοβουλία workenter.gr - "Επίγνωσις" δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ισορροπημένη προετοιμασία σε όλα τα μαθήματα, σε ολόκληρο το εύρος της ύλης.

Ξεκινήστε τώρα την e-learning εκπαίδευση όπου και αν βρίσκεστε

Διεκδικήστε θέση διορισμού με αυξημένες πιθανότητες, κάνοντας χρήση της προετοιμασίας που προσφέρουν το workenter.gr και το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις".

Μόνο με 300 ευρώ έχετε τον απαραίτητο χρόνο για την καλύτερη προετοιμασία στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Από τη στιγμή που θα εγγραφείτε, παίρνετε όλο το εκπαιδευτικό υλικό (βιβλιογραφία, επίκαιρες σημειώσεις καθηγητών, links).

Επίσης, κάνετε συνεχή online tests και λύνετε τις απορίες σας σε επικοινωνία με τους καθηγητές.

Στη διάθεσή σας βρίσκονται δύο διακριτά πακέτα προετοιμασίας με 300 ή 450 ευρώ.

 • Κάντε εγγραφή, μπείτε στην πλατφόρμα
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram