ΑΣΕΠ: Πότε η νέα προκήρυξη για 1041 μονίμους

Με νέο σύστημα η επιλογή
Με ιδιαίτερα εντατικούς ρυθμούς το ΑΣΕΠ συνεχίζει την προετοιμασία για την έκδοση της μεγάλης πανελλαδικής προκήρυξης για την πρόσληψη 1041 μονίμων σε δήμους, περιφέρειες και άλλους φορείς

Με ιδιαίτερα εντατικούς ρυθμούς το ΑΣΕΠ συνεχίζει την προετοιμασία για την έκδοση της μεγάλης πανελλαδικής προκήρυξης για την πρόσληψη 1041 μονίμων σε δήμους, περιφέρειες και άλλους φορείς.

Η διαδικασία επιλογής θα γίνει με γραπτό διαγωνισμό.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το ΑΣΕΠ θα είναι σε θέση εντός Οκτωβρίου να στείλει την προκήρυξη για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Γραπτές εξετάσεις

Η διαδικασία επιλογής θα γίνει με νέο σύστημα γραπτών εξετάσεων. Οι ενδιαφερόμενοι θα εξεταστούν σε τρία μαθήματα αλλά και σε τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας.

Τα δύο μέρη θα συνεισφέρουν στην τελική βαθμολογία κατά 50%. Οι προσαυξήσεις στη βαθμολογία των γραπτών εξετάσεων προκύπτουν από τον βαθμό τίτλου σπουδών, την οποιαδήποτε εμπειρία χωρίς απαραίτητα να είναι συναφής με το αντικείμενο της θέσης, μεταπτυχιακά και ξένες γλώσσες.

Εκπαίδευση (και) στο "τεστ αποτελεσματικότητας"

Το workenter.gr έχει διασφαλίσει, σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις", περιορισμένο αριθμό θέσεων που θα διατεθούν σε τιμή κόστους προς τους υποψηφίους για πλήρη, σωστή και έγκαιρη προετοιμασία στα πρότυπα ΑΣΕΠ.

Αυτή την ώρα το workenter.gr σας καλεί να κάνετε προεγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Δηλαδή, να "καπαρώσετε" μία θέση προετοιμασίας. Η εγγραφή θα γίνει μόλις βγει  η προκήρυξη και έχετε πλήρη εικόνα: να δείτε δηλαδή την ύλη και αν περιλαμβάνεται η ειδικότητά σας στον επικείμενο διαγωνισμό.

Σημειώστε ότι το πακέτο προετοιμασίας που προσφέρεται έχει την καλύτερη τιμή στην αγορά, αλλά παράλληλα προσφέρει προετοιμασία και για τις δύο δεξαμενές άντλησης μονάδων: μαθήματα και τεστ αποτελεσματικότητας.

Κάντε τώρα προεγγραφή

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και κάντε την προεγγραφή σας, στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση: [email protected]

Στο θέμα του μηνύματος γράψτε τη λέξη "ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ" και στο περιεχόμενο το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνό σας.  

Με την έκδοση της προκήρυξης, όλοι όσοι έχουν κάνει προεγγραφή θα κληθούν πρώτοι, με αυστηρή σειρά προτεραιότητας, να κάνουν την επίσημη εγγραφή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα υπάρχει σύντομα στην ιστοσελίδα μας.

Εκπτώσεις

  • Έκπτωση 10% στην εγγραφή θα έχουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας "Διορισμός ΤΩΡΑ" που έχουν μηνιαία ή ετήσια συνδρομή έως 6/9/2022. Την ίδια έκπτωση θα έχουν όσοι κάνουν ετήσια συνδρομή στο "Διορισμό ΤΩΡΑ" από 7/9/2022 μέχρι την ημέρα εγγραφής στην πλατφόρμα της εκπαίδευσης.
  • Έκπτωση 10% για όσους έκαναν εγγραφή για την προκήρυξη 1Γ/2022 (γραπτός ΑΑΔΕ)
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram