ΑΣΕΠ: Ώρα μηδέν για 405 μονίμους

Πότε η έκδοση των προκηρύξεων
Από ώρα σε ώρα αναμένεται το ΑΣΕΠ να αποστείλει στο Εθνικό Τυπογραφείο τις προκηρύξεις 3Κ/2022 και 4Κ/2022 για την δημοσίευση τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Ώρα μηδέν για την ταυτόχρονη έκδοση δύο προκηρύξεων για την πρόσληψη 405 μονίμων υπαλλήλων.

Από ώρα σε ώρα αναμένεται το ΑΣΕΠ να αποστείλει στο Εθνικό Τυπογραφείο τις προκηρύξεις 3Κ/2022 και 4Κ/2022 για την δημοσίευση τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα:

  • Το υπουργείο Παιδείας και σε εποπτευόμενους φορείς του θα διατεθούν 285 θέσεις των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ. Ενισχύονται η κεντρική υπηρεσία του υπουργείου, πανεπιστήμια και Διευθύνσεις Εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα
  • Στην ΕΛΣΤΑΤ και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα θα προσληφθούν 120 υπάλληλοι των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ.

Υπολογίζεται ότι περί τα μέσα Ιουνίου θα αρχίσει η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Σημειώστε ότι με τις νέες προκηρύξεις θα επιλεγούν κυρίως διοικητικοί, τεχνικοί διαφόρων ειδικεύσεων, μηχανικοί, πτυχιούχοι πληροφορικής και απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Κάντε τώρα δωρεάν Μητρώο

Κάντε τώρα Μητρώο για να έχετε τη βεβαιότητα της σωστής και έγκαιρης υποβολής υποψηφιότητας.

Πώς κάνετε ετήσια συνδρομή

1) Μπαίνετε στην κεντρική σελίδα του workenter.gr

2) Κλικάρετε το "Διορισμός ΤΩΡΑ" που βρίσκεται σε δύο σημεία: στην κορυφή του portal και κάτω από τα "Σημαντικά"

3) Πατάτε την ένδειξη "Εγγραφή"

4) Επιλέγετε "Ετήσια" συνδρομή, βλέπετε το κόστος 30 € και κλικάρετε το κουμπί "Ξεκινήστε Σήμερα"

5) Συμπληρώνετε, Όνομα. Επίθετο, Αριθμό τηλεφώνου, Διεύθυνση e-mail, και στη συνέχεια πατάτε το κουμπί "Πληρωμή & Εγγραφή"

Σημαντικό: Μετά την ετήσια συνδρομή στέλνετε e-mail στη διεύθυνση [email protected] με θέμα "ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΤΡΩΟ" και μέσα στο κείμενο ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι για μόνιμη πρόσληψη σε φορείς του Δημοσίου οφείλουν να διαθέτουν ενημερωμένο Μητρώο στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Το Μητρώο περιλαμβάνει όλες τις ιδιότητες του υποψηφίου από τις οποίες αντλεί μόρια (τίτλοι σπουδών, εμπειρία, ξένες γλώσσες κτλ) το ΑΣΕΠ κατά τη φάση της "επίκλησης".

Όσοι τυχόν διαθέτουν ήδη Μητρώο θα πρέπει οπωσδήποτε να το ενημερώσουν και να το επικαιροποιήσουν. Κατά πόσο υφίσταται και ισχύει, τι δικαιολογητικά περιλαμβάνει, τι (ενδεχομένως) λείπει κλπ.

Το Μητρώο δημιουργείται μια φορά και ισχύει για πάντα. Αυτή η... ηλεκτρονική "ταυτότητα" του υποψηφίου τροποποιείται μόνο όταν υπάρξουν μεταβολές στα προσόντα (π.χ. πτυχίο 2ης ξένης γλώσσας ή περαιτέρω προϋπηρεσία) και τις ιδιότητες (π.χ. ανεργία).

ΚΑΝΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram