ΑΣΕΠ - 7Κ/2022: Πρώτα η αίτηση, μετά το "χαρτί" για την ειδική εμπειρία (PDF)

Μη χάνετε χρόνο περιμένοντας τη βεβαίωση από τα νοσοκομεία - Τι αναφέρει σχετική εγκύκλιος

Αξιοποιείστε, τώρα, τον απαραίτητο χρόνο για την έκδοση της βεβαίωσης της ειδικής εμπειρίας και επισυνάψτε την - μετά την υποβολή της αίτησης.

Εκατοντάδες υποψήφιοι της προκήρυξης 7Κ/2022 αναμένουν με αγωνία το "χαρτί" της ειδικής εμπειρίας από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Χάνουν χρόνο περιμένοντας την έκδοση της βεβαίωσης της ειδικής εμπειρίας.

Δεδομένου μάλιστα ότι προβλέπεται πληθώρα αιτήσεων και υπερφόρτωση του συστήματος του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) το workenter.gr σας προτείνει το σχέδιο "ασφαλούς διαφυγής".

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, με αριθμό ΦΕΚ 60 και ημερομηνία 31-8-22, μπορείτε πρώτα να κάνετε την αίτηση και μετά να καταθέσετε το "χαρτί" της ειδικής εμπειρίας.

Προσέξτε: Αν δεν καταθέστε, στη συνέχεια, τη βεβαίωση της ειδικής εμπειρίας δεν θα προσμετρηθούν τα αντίστοιχα αυξημένα μόρια.

Σημαντικό:

Το τμήμα αιτήσεων του workenter.gr δημιουργεί εμπρόθεσμη, πλήρη και σωστή υποψηφιότητα, υπολογίζοντας από την αρχή τη γενική και ειδική εμπειρία σας, προκειμένου να αναγραφεί στην αίτησή σας και εν συνεχεία, όταν οι υποψήφιοι πάρουν τη βεβαίωση της ειδικής εμπειρίας, αυτή να επισυναφθεί στο Μητρώο του υποψηφίου.

Κάντε έγκυρη αίτηση με το workenter.gr

Επικοινωνήστε με τις υπηρεσίες αιτήσεων του workenter.gr για να κατοχυρώσετε ορθή και έγκυρη συμμετοχή στο νέο διαγωνισμό μονίμων.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, καλέστε στα τηλέφωνα:

  • 211 9555 099
  • 211 9555 025
  • 211 9555 022
  • 211 9555 050
  • 211 9555 051

Εναλλακτικά

Στείλτε e-mail στη διεύθυνση [email protected]

Αναγράφοντας στο θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 7Κ/2022" και μέσα στο κείμενο του μηνύματος το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνό σας.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram