ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τα "μυστικά" για τον μόνιμο διορισμό

Αποκαλυπτικό βίντεο της ΕΡΓΑΣΙΑ TV - Όσα πρέπει να ξέρετε
Επτά "μυστικά" για τον διορισμό μέσω του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2022 φωτίζει με επίκαιρο βίντεο η ΕΡΓΑΣΙΑ TV

Επτά "μυστικά" για τον διορισμό μέσω του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2022 φωτίζει με επίκαιρο βίντεο η ΕΡΓΑΣΙΑ TV.

Στο αποκαλυπτικό βίντεο αναφέρονται:

 • Προθεσμίες
 • Πόσες οι θέσεις μόνιμου διορισμού
 • Πώς και γιατί γίνονται δεκτά όλα τα πτυχία
 • Πότε οι εξετάσεις και τα αποτελέσματα
 • Πότε θα προσληφθούν οι νέοι υπάλληλοι
 • Ποια είναι η "συνταγή" της επιτυχίας
 • Γιατί η προετοιμασία που προτείνουμε είναι η καλύτερη

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο εδώ και πάρετε απαντήσεις σε όλα τα κρίσιμα ερωτήματά σας:

Κάντε τώρα αίτηση

Κάντε τώρα αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό.

Η συμμετοχή στις εξετάσεις είναι μονόδρομος για υποψηφίους ΠΕ και ΤΕ.

Οι υπηρεσίες του workenter.gr προσφέρουν σωστή και έγκυρη αίτηση συμμετοχής στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2Γ/2022

Κάντε άμεσα αίτηση συμμετοχής στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό 2022. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στην συμπλήρωση της αίτησης προκειμένου να έχετε το δικαίωμα συμμετοχής στις γραπτές εξετάσεις.

Οι υπηρεσίες του workenter.gr σας δίνουν τη δυνατότητα για ορθή και έγκυρη συμπλήρωση της συγκεκριμένης αίτησης που αφορά την προκήρυξη 2Γ/2022.

Αξιοποιήστε το τμήμα συμπλήρωσης αιτήσεων του workenter.gr για να έχετε ορθή και έγκυρη συμμετοχή στον γραπτό διαγωνισμό:

Συμπληρώστε άμεσα τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή

Στείλτε μήνυμα στο [email protected] αναγράφοντας στο θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ 2Γ/2022" και μέσα στο κείμενο το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνό σας και την βαθμίδα στην οποία ανήκετε (ΠΕ ή ΤΕ).

Εναλλακτικά

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, καλέστε στα τηλέφωνα:

 • 211 9555 099
 • 211 9555 025
 • 211 9555 050
 • 211 9555 022

"Δυνατή" προσφορά προς τους υποψηφίους

Το workenter.gr εξασφάλισε σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις" περιορισμένο αριθμό θέσεων ποιοτικής προετοιμασίας στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς για τους υποψηφίους του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (ΑΣΕΠ 2Γ/2022).

Με τη συγκεκριμένη προσφορά διατίθεται ολόκληρη η βιβλιογραφία που αφορά την ύλη των εξετάσεων, παρέχονται αναλυτικές σημειώσεις για κάθε ενότητα για όλα τα μαθήματα, διενεργούνται συνεχή online τεστ στα πρότυπα ΑΣΕΠ για την εμπέδωση της ύλης και την απόκτηση εμπειρίας ενόψει των εξετάσεων.

Επιπλέον, παρέχονται πρόσφατο εκπαιδευτικό υλικό και links που είναι χρήσιμα στους υποψηφίους ενόψει των εξετάσεων.

Η προετοιμασία που δίνει το workenter.gr παρέχει ιδιαίτερη έμφαση στο μάθημα της εργασιακής αποτελεσματικότητας που μπαίνει για πρώτη φορά σε διαγωνισμό Δημοσίου.

Σημειώστε ότι η πλατφόρμα εκπαίδευσης είναι εύκολα προσβάσιμη, εύχρηστη και ανοικτή 24 ώρες το 24ώρο

Η συγκεκριμένη ποιοτική εκπαίδευση έχει και την καλύτερη τιμή της αγοράς (τρία πακέτα από 300 ευρώ!). Ακριβώς γιατί είναι προσφορά και δίνεται σε τιμή κόστους καθηγητών και εκπαιδευτικού υλικού. Σε αυτή την ήδη πολύ σημαντική προσφορά, γίνονται και επιπλέον εκπτώσεις τις οποίες μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ.

Σεβόμαστε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών αλλά και  την ανάγκη τους να διεκδικήσουν από την ίδια αφετηρία μόνιμη θέση διορισμού.

Καλή επιτυχία σε όλους, κάντε εγγραφή ΕΔΩ!

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram