Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2022: Αιτήσεις τώρα - Όλοι οι αριθμοί της 2Γ/2022

Άνοιξε το ηλεκτρονικό σύστημα του ΑΣΕΠ - Δεκτά όλα τα πτυχία ΠΕ, ΤΕ
Ξεκίνησε σήμερα το πρωί, 2 Δεκεμβρίου, η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2022

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί, 2 Δεκεμβρίου, η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2022.

Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους  διαγωνισμούς που έχει γίνει ποτέ στο Δημόσιο.

Οι αριθμοί του είναι ενδεικτικοί:

  • 100.000 και πλέον αιτήσεις αναμένεται να υποβληθούν στον ηλεκτρονικό κόμβο του ΑΣΕΠ (asep.gr)
  • 5.124 μόνιμες θέσεις θα διανεμηθούν στους επιτυχόντες των γραπτών εξετάσεων
  • 1.541 μόνιμες θέσεις θα διατεθούν σε υποψηφίους που διαθέτουν οποιοδήποτε τίτλο σπουδών ΑΕΙ-ΤΕΙ
  • Δύο μαθήματα θα εξεταστούν οι υποψήφιοι για να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο διορισμού
  • 100 ερωτήσεις multiple choice θα πρέπει να απαντηθούν σε κάθε μάθημα
  • 55%, σε κάθε μάθημα, είναι η βάση της επιτυχίας

Η συμμετοχή των υποψηφίων ΠΕ και ΤΕ στον γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2022 είναι μοναδική δυνατότητα μόνιμης πρόσληψης στο Δημόσιο.

Όσοι δεν μετάσχουν στον διαγωνισμό αποκλείονται για την επόμενη διετία από τις μόνιμες προσλήψεις.

Αιτήσεις τώρα

Κάντε άμεσα αίτηση συμμετοχής στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό 2022. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στην συμπλήρωση της αίτησης προκειμένου να έχετε το δικαίωμα συμμετοχής στις γραπτές εξετάσεις.

Οι υπηρεσίες του workenter.gr σας δίνουν τη δυνατότητα για ορθή και έγκυρη συμπλήρωση της συγκεκριμένης αίτησης που αφορά την προκήρυξη 2Γ/2022.

Αξιοποιήστε το τμήμα συμπλήρωσης αιτήσεων του workenter.gr για να έχετε ορθή και έγκυρη συμμετοχή στον γραπτό διαγωνισμό:

Συμπληρώστε άμεσα τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή

Στείλτε μήνυμα στο [email protected] αναγράφοντας στο θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ 2Γ/2022" και μέσα στο κείμενο το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνό σας και την βαθμίδα στην οποία ανήκετε (ΠΕ ή ΤΕ).

Εναλλακτικά

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, καλέστε στα τηλέφωνα:

  • 211 9555 099
  • 211 9555 025
  • 211 9555 050
  • 211 9555 022

"Δυνατή" προσφορά προς τους υποψηφίους

Το workenter.gr εξασφάλισε σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις" περιορισμένο αριθμό θέσεων ποιοτικής προετοιμασίας στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς για τους υποψηφίους του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (ΑΣΕΠ 2Γ/2022).

Με τη συγκεκριμένη προσφορά διατίθεται ολόκληρη η βιβλιογραφία που αφορά την ύλη των εξετάσεων, παρέχονται αναλυτικές σημειώσεις για κάθε ενότητα για όλα τα μαθήματα, διενεργούνται συνεχή online τεστ στα πρότυπα ΑΣΕΠ για την εμπέδωση της ύλης και την απόκτηση εμπειρίας ενόψει των εξετάσεων.

Επιπλέον, παρέχονται πρόσφατο εκπαιδευτικό υλικό και links που είναι χρήσιμα στους υποψηφίους ενόψει των εξετάσεων.

Η προετοιμασία που δίνει το workenter.gr παρέχει ιδιαίτερη έμφαση στο μάθημα της εργασιακής αποτελεσματικότητας που μπαίνει για πρώτη φορά σε διαγωνισμό Δημοσίου.

Σημειώστε ότι η πλατφόρμα εκπαίδευσης είναι εύκολα προσβάσιμη, εύχρηστη και ανοικτή 24 ώρες το 24ώρο

Η συγκεκριμένη ποιοτική εκπαίδευση έχει και την καλύτερη τιμή της αγοράς (τρία πακέτα από 300 ευρώ!). Ακριβώς γιατί είναι προσφορά και δίνεται σε τιμή κόστους καθηγητών και εκπαιδευτικού υλικού. Σε αυτή την ήδη πολύ σημαντική προσφορά, γίνονται και επιπλέον εκπτώσεις τις οποίες μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ.

Σεβόμαστε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών αλλά και  την ανάγκη τους να διεκδικήσουν από την ίδια αφετηρία μόνιμη θέση διορισμού.

Καλή επιτυχία σε όλους, κάντε εγγραφή ΕΔΩ!

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram