Αλεξανδρούπολη: Άνδρας ξυλοκόπησε τη σύντροφό του – Στο νοσοκομείο με κάταγμα η κοπέλα

Αλεξανδρούπολη: Άνδρας ξυλοκόπησε τη σύντροφό του – Στο νοσοκομείο με κάταγμα η κοπέλα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη, όπου ένας άνδρας ξυλοκόπησε την σύντροφό και στη συνέχεια έβαλε φωτιά σε έπιπλα του σπιτιού.

Ο δράστης ο οποίος αποτελεί πρόσωπο γνώριμο στις Αρχές καθώς έχει κατηγορηθεί ήδη για πολλά αδικήματα, δεν έχει συλληφθεί ακόμα. Στο συγκεκριμένο περιστατικό, φέρεται να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν άρχισε να βρίζει, να απειλεί και να χτυπάει την 30χρονη σύντροφο και μητέρα των δυο παιδιών του. Η κοπέλα, διαγνώστηκε με κάταγμα στο χέρι της από τον ξυλοδαρμό.

Στη συνέχεια ο δράστης, σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, έβαλε φωτιά στον καναπέ με αναπτήρα και προσπάθησε να εξαφανιστεί, ενώ η 30χρονη κατέφυγε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας και διεκομίσθη στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου της παρασχέθηκε η απαραίτητη φροντίδα.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr