Τραγωδία στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου: Δύο συλλήψεις για τον θάνατο της 43χρονης
Δύο συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας για την τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, 27 Ιουνίου, στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου, όπου έχασε τη ζωή της μια 43χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον πρόεδρο του σκοπευτικού ομίλου, ο οποίος θεωρείται υπεύθυνος για τη λειτουργία της εγκατάστασης, καθώς και τον βοηθό εκπαιδευτή σκοποβολής. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, στο πλαίσιο της διερεύνησης των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.
Στο μικροσκόπιο το προσωρινό δελτίο αθλητικής ιδιότητας
Οι Αρχές εξετάζουν τη διαδικασία με την οποία η 43χρονη συμμετείχε στην προπόνηση. Για τη συμμετοχή της είχε εκδοθεί προσωρινό δελτίο αθλητικής ιδιότητας διάρκειας 48 ωρών, ενώ στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται και η υπογραφή που φέρει το σχετικό έγγραφο.
Προκειμένου να διαπιστωθεί αν η υπογραφή είναι γνήσια ή πλαστή, έχει διαταχθεί γραφολογική πραγματογνωμοσύνη.
Το χρονικό της τραγωδίας
Η 43χρονη είχε ταξιδέψει στην Κρήτη από τη Θεσσαλονίκη για ολιγοήμερες διακοπές και το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου, προκειμένου να συμμετάσχει σε προγραμματισμένη προπόνηση.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, λίγο πριν από το συμβάν φέρεται να ζήτησε από τον εκπαιδευτή να απομακρυνθεί, λέγοντάς του ότι η παρουσία του την έκανε να αισθάνεται άβολα και την πίεζε. Όταν εκείνος έκανε μερικά βήματα πίσω, η γυναίκα φέρεται να έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό της και να πυροβόλησε.
Υπέκυψε στα τραύματά της
Η 43χρονη διακομίστηκε αρχικά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τα τραύματά της ήταν ιδιαίτερα σοβαρά, με εκτεταμένες εγκεφαλικές κακώσεις, και τελικά υπέκυψε λίγες ώρες αργότερα.
Η οικογένειά της ενημερώθηκε άμεσα και μετέβη στην Κρήτη, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει την προανάκριση, λαμβάνοντας καταθέσεις και εξετάζοντας όλα τα στοιχεία, προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες της τραγωδίας.
- 10 λεπτά πριν Νέο «χαράτσι» στις online αγορές: Πότε πληρώνετε 9 ευρώ αντί για 3
- 1 ώρα πριν Φωτιά τώρα στην Κορινθία: Μήνυμα 112 για εκκένωση στο Αμμόνι
- 1 ώρα πριν Ανακαίνιση κατοικίας: Ξεκίνησε ο έλεγχος επιλεξιμότητας – Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις






